Vind My Little Pony Krystalslot

Børnebøger til ferien

børnebøger

Indeholder reklame i form af affiliatelinks

Vi tæller ned, til vi rejser og er i gang med de sidste forberedelser. I lørdags var vi en tur på biblioteket for at hamstre bøger, så der er masser af underholdning på turen. Vi er gået efter flere forskellige slags og dem på billedet er bare nogle af dem.

Kalle og Palle-bøgerne er altid et kæmpe hit hos vores børn, og den her skal vi læse op for dem, når vi sidder ved poolen og får varmen under håndklæderne. Når vi er på ferie, så kan børnene slet ikke få nok af poolen, men på Gran Canaria er der jo ikke sååå varmt på det her tidspunkt, så der kommer til at blive en del pauser, hvor de skal op til os og krammes under håndklæderne. Og så er en god bog bare det bedste.

Vi har også lånt bogen Trutmund og Frømand – 24 små historier om at kysse. De store børn er nået til det stadie, hvor kys og kærlighed bare er for PIIINLIGT!! Så jeg forudser en masse fnisen, når vi skal læse den. De var allerede ved at dø af grin, da jeg læste titlen op, og var vilde med de flotte illustrationer da vi kort bladrede den igennem.

Bogen Dyrefabler – Hallo! Hvem slukkede lyset er en bog af Anders Morgenthaler. Jeg kender ikke lix-tallet, men der står på forsiden, at den er PISSELET at læse, så børnene er overbevist om, at det selvfølgelig er rigtigt.

De andre bøger vi har lånt, skal børnene læse for os. Biblioteket har en læs-let afdeling, og der har vi taget en del bøger fra. Vega, som er 7 år læser bøger på Lix 5-6, så vi er gået efter bøger på det niveau. Folke har fået nogle, som er lidt sværere.  Mia-bøgerne er helt passende til Vega, da de alle er lix 5, så dem har vi lånt til hende. Til F har vi lånt nogle bøger fra Alvildas stjernebøger. De kan læses fra ca. 9 år og op. Jeg ville ønske, vi også havde lånt Villads fra Valby-serien, som er på nogenlunde samme niveau. Men dem kan vi låne, når vi kommer hjem.

Jeg har også selv taget et par bøger med. Jeg er spændt på, om jeg kommer igennem dem, eller om jeg skal bruge hele ugen på at jagte Villie rundt om poolen 😉

let at læse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind My Little Pony Krystalslot