Flotte vågelamper til børneværelset

Bryd dine vaner en gang imellem

nyhavn

Jeg prøver at indføre nye vaner for mig selv en gang imellem, da jeg tror på det er sundt ikke at køre rundt i gamle rutiner for længe ad gangen. Det seneste jeg har gjort er at ændre min cykelrute til arbejdet. Jeg kører udenom al trafikken og undgår dermed også en masse forurening.

På den nye rute kører jeg langs Islands Brygge og Christianshavns havn. Over den smukke cirkelbro, og henover den nye cykelbro, der fører mig til Nyhavn, som lige nu er så fin og julepyntet, at man ikke kan undgå at blive i godt humør.

Hvilke steder gør jer i godt humør? Og bryder I også med jeres vaner en gang imellem?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte vågelamper til børneværelset