Adventsgaver til de større børn

Den seneste tid

julesokKære læsere. Jeg har ikke været så aktiv herinde på det seneste. Vi har gennem de seneste måneder haft en del at se til med børnefødselsdage, klassearrangementer og børnenes fritidsaktiviteter, og midt i det hele er bloggen blevet lidt glemt. Efter jeg i foråret havde nogle besvimelsesanfald og længere tids hovedpine, så har jeg været meget opmærksom på ikke at have alt for meget om ørerne, for jeg er ret sikker på, at det var kroppens måde at fortælle mig, at jeg var på overarbejde. Det er ikke noget jeg tænker nærmere over som sådan. Det sker helt af sig selv, at jeg bare er klar til at lukke ned for al aktivitet efter kl. 21 hver aften. Og med alle de ekstra ting, som vi har haft her på det seneste, så har jeg været klar til at smække benene op, lukke mentalt ned og se serier, så snart børnene er blevet puttet.

Jeg skriver jo på mit speciale nu, og der har været en masse tanker omkring fremtiden i den forbindelse, og jeg bliver mere og mere sikker på, hvilke områder jeg gerne vil dykke mere ned i og beskæftige mig med, når studiet er slut, så det har selvfølgelig også fyldt  – og fylder – en del. Og lige om lidt venter voksenlivet på mig igen. Altså jeg har jo levet et voksenliv med tre børn, selvom jeg har været studerende. Men når jeg nu var vant til at arbejde som sygeplejerske med det ansvar, der følger med, så har det været lidt af et skift pludselig at sidde som studentermedhjælper indenfor et helt nyt område.

Men som sagt begynder overskuddet at vende tilbage, og det har været helt enormt skønt bare at have nogle weekender, hvor vi ikke har skulle noget særligt. Jeg skød weekenden i gang med julestue på arbejdet, og i går var vi til det årlige Jul på Bryggen. Vi fik sagt hej til julemanden og brugte et par timer på legepladsen med at snakke med bekendte her fra Bryggen. Og så gik Vega og jeg på cafe og spiste frokost på Bagt på Bryggen, mens drengene gik hjem, så Vilfred kunne sove middagslur.

cafe bagt på bryggen cafe bagt på bryggen

I går eftermiddags fik vi købt de sidste julegaver ind. Jeg prøver at indføre, at børnene skal være med til at købe gaverne til Thomas og jeg. De andre år har jeg købt noget fælles fra os online, men egentlig synes jeg det er fint, at de selv bruger tid og energi på at udvælge noget særligt. Så vi hyggede os gevaldigt og Vega gik all in på at prøve ting i herreafdelingen undervejs! Det blev en blandet landhandel af gaver, men de er til gengæld nøje udvalgt, og jeg er sikker på, at Thomas bliver glad 😉 Vi holder det på budget i år, for vi er nemlig slet ikke hjemme juleaften. Der pjasker vi i stedet rundt i en pool sydpå, og nyder hinandens selskab. Imens har vi nogen til at passe lejlighed og katte, så vi ikke skal bekymre os over at være væk fra dem.

julegaveindkøb

Er der mon nogle af jer, som har prøvet at rejse væk i julen? Og hvad sagde jeres børn til det? Vores glæder sig, men synes samtidig, det er lidt underligt ikke at være sammen med familien juleaften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgaver til de større børn