Den der nytårsaften

Da hverdagen kom buldrende tilbage

skæve briller

Så blev det hverdag igen med et brag. Jeg kunne virkelig godt have brugt en blid overgang. Jeg har brugt hele ugen på at komme ovenpå nytårsfesten. Måske derfor jeg ikke fester så tit 😉 Helbredet har skrantet siden, men jeg har kørt på med både speciale og arbejde på trods. To måneder til aflevering lyder måske af meget, men når man arbejder 15-20 timer om ugen ved siden af og har tre børn, der skal hentes og bringes, så er der bare ikke så pisse meget tid til det speciale.

ITUDerfor mødtes min makker og jeg også i dag, så vi kunne få lagt et par ekstra kræfter i projektet. Men nøj, hvor var det svært at komme afsted, når resten af familien tullede rundt i natbukser og slængede sig i sofaen. Men jeg kom afsted med flere lag tøj, min varmeste sweater, cykelhjelmen højt på hovedet og mine dukkede og møg skæve briller. Det var ikke et kønt syn, nej det var ej haha!!

Nu er jeg hjemme og har mega god samvittighed. Og det er faktisk meget rart at have givet den en skalle i dag. Vi er godt på vej, tror jeg. Men det bliver jeg klogere på på tirsdag, hvor vi skal til vejledning. Vi har sendt første del af vores analyse, og jeg er spændt på at høre, om den lever op til forventningerne.

I morgen står programmet på barnedåb, og så kører vi ellers på med en ny uge. Er jeg den eneste der føler, at man knap nok kan nå at stoppe op og trække vejret i en travl hverdag med børn? Jeg savner de dage, hvor vi lavede spontan picnic på gulvet med tæppe, lune vafler og saft. De der små hyggeting er ikke så hyppige herhjemme for tiden. Men jeg tror, at det udover studie og job også har meget at gøre med husets mindste beboer. Der har været en lang periode, hvor vi ikke har kunne samles om det samme på grund af aldersforskellen mellem ham og de to store. Men det er heldigvis kun en fase, og jeg kan allerede mærke at vi er på vej til at kunne lave mere sammen. Fx da Vega, Vilfred og jeg legede og dansede sammen her til aften. Det var sindssygt dejligt! Det er små øjeblikke som dem, jeg sætter stor pris på

børneværelse dreng hygge

Det blev et langt blogindlæg og måske ret rodet. Men det er egentlig også sådan vores hverdag er for tiden. Rodet og ustruktureret.

4 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Ja, hverdagen er hårdt arbejde, men man skal bare ind i rutinen igen 🙂 Held og lykke med det hele.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Tusind tak for din kommentar, Gustavo 🙂 Og ja, vi skal ind i rutinen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke et dejligt, rodet og ærligt indlæg. Præcis sådan er hverdagen jo for de fleste af os med små børn. Hård arbejde, træthed, glæde og små åndehuller hvirvlet ind i hinanden.
  Knus Anne.
  PS. Sikke et fint biltype som jeg også ville holde ud at se på. Drengene skal snart have bygget deres værelse om. Og jeg er sikker på, at August ville elske at få sådan et på sin del af værelset. Hvor har du fundet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der nytårsaften