Angulus til halv pris

Selvforkælelse

smukt ur

annon_blogSom I ved er der nok at se til for tiden, og allermest trænger jeg jeg til noget ego-tid. Gerne med noget spa og wellness inkluderet. Åh mand, det kunne være skønt! Men det er ikke nu, at tiden er til det.

I stedet har jeg valgt at forkæle mig selv med noget materielt. Et ur!! Jeg har ønsket mig et i flere år, og da jeg forleden aften sad og kiggede på Ellos for at lave udsalgsindlægget til jer, faldt jeg over det helt perfekte ur!

Uret er fra Triwa og prisen på 1299 kr. er helt okay, synes jeg. Det er helt enkelt i designet med den lyse læderrem, og det var lige sådan et, jeg ledte efter. Jeg havde i øvrigt optur over, at man kunne finde ure på Ellos. Mange pæne imellem, endda. Jeg er simpelthen så glad for det. Og det er så god en investering, fordi det er noget, jeg kommer til at bruge hver dag. Det var blot et tip fra mig, hvis I måske står og mangler et ur. Det er altså muligt at få et lækkert ur, som ikke koster en bondegård. Kan I lide det?

triwa ur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angulus til halv pris