Vegas choice #1

Shine dit badeværelse op med flotte accesories

badevaerelse under 500

                                                                                                                                                     annon_blog

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 //

Som I måske husker, så brugte vi meget af sidste sommer på at lave nyt badeværelse i kolonihaven. Det skulle bygges op fra bunden med vægplader, vådrumsisolering, maling og opsætning af fliser. Vi nåede rigtig langt, men mangler stadig de ting, som skaber et lækkert udtryk. Og så mangler vi i øvrigt også lige et skab med en vask, så vi ikke skal vaske hænder i køkkenet. Så der er stadig lidt arbejde foran os, og vi er virkelig ved at blive nogle “do it your self”-typer 😉

Nu nærmer kolonihavesæsonen sig med hastige skridt, og derfor sidder jeg og finder inspiration til, hvad vi kan gøre ved rummet for at gøre det hyggeligt. Der er meget lidt plads, så det er lidt af en udfordring. Men med få ting, kan man hurtigt shine badeværelset op, selv på få kvadratmeter. Den gyldne hylde vil lige akkurat kunne være på det lille stykke væg over toilettet, og med den kan der blive plads til en enkelt plante og nogle duftpinde, som kan pynte. Jeg er vild med de vaffelvævede håndklæder, som passer så fint ind og giver rigtig sommerhus-stemning. Det vaffelvævede look kommer også i en skøn badekåbe. Messingdetaljerne vil være prikken over i’et, og jeg er især vild med pedalspanden (som nok mere er henad guldfarvet)!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegas choice #1