4 par sneakers jeg gerne vil eje

Flere skønne gaver til barnet der har alt

fødselsdagsgave børn

Det kan være svært at finde på fødselsdagsgaver til barn nr. 3 i en søskendeflok. Faktisk synes vi ikke han mangler noget, men vi synes stadig han skal opleve glæden ved at pakke gaver op på sin fødselsdag. Så vi har prøvet at tænke ud af boksen og finde på nogle anderledes gaver end vi har gjort ved de store børn.

Egentlig havde vi ønsket os et sæt med gymnastikringe og trapez, men vi var samtidig lidt utrygge ved selv at hænge det op i de gamle lofter, så det ville kræve en håndværker med forstand på den slags. Vi vi skal have krog i loftet, skal den gerne kunne holde til at flere børn hænger sig i den. Men hold op, det ville være en fed gave. Det ville give mulighed for mere bevægelse i en lejlighed, hvor underboen brokker sig over den mindste smule leg.

børnefødselsdagsgave

Men vi havde også ønsket os en tegnetavle fra IKEA, og det fik han. Den er helt klart anbefalelsesværdig. Den koster 149 kr. og den har allerede været brugt SÅ meget. Både Vega og Vilfred leger med den. Udover et whiteboard og en kridttavle, er der også en stang, hvor der kan påsættes en rulle papir. I kan lige akkurat se det på øverste billede.

Vilfred blev også begavet med en tumlemadras, så der kan laves koldbøtter og leges med LEGO uden at genere underboen. Den er også helt genial (og enormt farverig ;)), og generelt synes børnene den er rar at sidde på, når de leger. I kan lige ane den herunder, eller I kan se den via ovenstående link.

fødselsdagsgave børn


(Følgende indeholder reklamelinks)

Vilfred i fint fødselsdagstøj fra Knast by Krutter (bluse+bukser) og Vega i en cirkusjakke fra en tidligere H&M-kollektion og den fineste kjole fra Knast.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 par sneakers jeg gerne vil eje