Det nyeste Angulus på udsalg

Fra kolonihaven

kolonihave blog

I weekenden blev vores nye soveværelse i kolonihaven indviet. Thomas brugte hele sidste sommer på at bygge om, så vi i stedet for kæmpe badeværelse fik et lille badeværelse og til gengæld et soveværelse, så sengen kom væk fra stuen. Vi har fået ryddet godt og grundigt op indendørs og det er så rart at få sit eget rum at sove i! Og vi sov der så for første gang i nat. Vi kunne sagtens have brugt flere dage derude, men de næste tre dage står på arbejde for mit vedkommende, så derfor tog vi hjem i lejligheden

Der er stadig masser at lave derude i kolonihaven, men nu er det mindre ting, som bare gør den kønnere at se på. Vi ofrede en god sjat penge på en trailer, og det var den bedste investering vi længe har gjort. For vi har haft så meget skrammel liggende i haven, som vi ikke har kunne komme af med, men nu er der stort set ryddet.

Så vi har altså været mega produktive, men på den hyggelige måde. Vilfred er så stor nu, at han hygger sig i haven. Sidste sommer var hans eneste fokus at stikke af, så der var ikke et roligt øjeblik. Den der halvandet-års-alder er bare en hård nyser. Men han har nok hygget sig mest af alle i den her weekend. Så alt i alt er vi bare mega høje på kolonihavelykke!

kolonihave blog

kolonihave blog

Vi fik også tid til at aftenhygge med chokolade og bobler, som jeg fik af mine søde veninder til min eksamen. Og så tændte vi op i vores retro gasovn, så der var dejligt lunt hele weekenden.

kolonihave blog

Der blev også shoppet nye blomster som skal stå i krukker på den overdækkede terrasse.  Men nøj hvor jeg mangler en hjælpende hånd til planlægning af haven. Jeg drømmer om staudebed og bærbuske, men jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for, hvor det skal plantes. Og så kan det heller ikke gå for hurtigt med at få ny terrasse. Det bliver i hvert fald ikke svært at få brugt min løn 😉

Jeg håber jeres weekend har været lige så god!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nyeste Angulus på udsalg