Når venner betyder alt

Genbrug i kolonihaven

Genbrug kolonihaveI vores kolonihaveforening har vi en facebookgruppe, som vi bruger til alt fra spørgsmål, informationer og køb/salg. Ofte er der også nogen, der har noget de gerne vil af med. For eksempel sovesofaen som jeg viste jer for nyligt. En fin 80’er cykel i pink og lilla metalic og nu et gammelt gulligt skab. Skabet har potentiale til at blive rigtig fint, så jeg gik i gang med at male det i går, som I måske så på min Instagram story?  Det skal bruges til tøj og så på soveværelset i kolonihaven. På billedet kan I se, hvor langt vi er nået, og jeg gætter på vi bliver færdige i dag med de sidste skuffer og låger!

33996bdc-683c-4637-b820-fd032675607d90a728ed-94f5-4d23-93e8-f97d8db80a14

Så skal det fejres med en rabarbercrumble. Jeg kan simpelthen høste og høste rabarber i en uendelighed!

Kolonihaveliv rabarber

Vores ene kat Pixi er på hankatte-besøg, så der forhåbentlig kommer nogle fine killinger ud til os om nogle måneder. Derfor tog vi Niller med ud i kolonihaven, så hun ikke skulle være alene. Det var ret hyggeligt. Hun turde nærmest ikke betræde græsset, da vi kom. Men i går aftes vovede hun sig lidt længere væk. Børnene synes det er så hyggeligt at have hende med herud, og hun nyder det vist også

0c191724-a456-457f-82dc-9f74273b1e71

5a01c942-238e-44b4-aff6-983ca4e1307e

I dag skal Vega genforenes med sin Disneylandveninde. Hun har kun set Sia meget kort en enkelt gang siden. Og i dag skal hun simpelthen på overnatning derude, og hun glæder sig som en vanvittig. Hun har talt om det uafbrudt siden vi kom herud onsdag aften.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når venner betyder alt