Jeg blev rask

Paniktypen, når det kommer til biler

Sponsoreret af FDM

Av, den er ikke for god, hva’? Jeg har virkelig gjort en indsats for at komme bag rattet, og når jeg kører går det egentlig ret godt. Som min kørelærer sagde, da jeg tog genopfriskende køretimer for at blive tryg ved at køre i København, så er jeg en meget sikker og god bilist, der reagerer hurtigt. Det er kun mit eget selvværd, der står i vejen. Børnene har selvfølgelig opfanget det, og er altid mega søde og støttende, når jeg kører. Og som I kan høre, så læner jeg mig meget op af Thomas, når der er noget, jeg er i tvivl om.

Udover at jeg ikke er den store fan af at være den der kører, så var jeg også modstander af at købe en bil til at starte med. Jeg tænkte nemlig, at med en bil vil der komme mange uforudsete regninger, og der dukker altid noget op, der ikke fungerer. Derfor var noget af det første, vi gjorde, da vi købte vores bil for snart tre år siden, at tegne medlemsskab hos FDM. På den måde er vi nemlig sikret ikke at stå midt på en motorvej med en bil, der ikke kan køre, og vi slipper for at skulle betale en kæmpe regning for at få den transporteret på værksted.

Den episode børnene taler om, var faktisk lige i vores nabolag, og vores bil endte med at holde og blokere vejen, og det var i det hele taget noget værre rod. Jeg panikkede lidt (meget) over, om forbikørende bilister ville blive sure. Og det var virkelig rart, at vi kunne ringe til FDM, så de kunne hente bilen for os. De kom inden, der var gået en time og kørte bilen ned til nærmeste værksted, og vi skulle ikke betale en krone, fordi det er en del af servicen, når man har FDM Vejhjælp.

Hvis man vælger FDMs “Vejhjælp Guld” er der som noget helt særligt syn og hjulskifte med i prisen, når der skal skiftes mellem sommer- og vinterdæk. Og som bonus er der opbevaring af hjul, så man ikke skal bruge loftrummet/kælderen på sådan nogle kedelige ting 😉

Der er selvfølgelig også vejhjælp i både Danmark og Europa. Det er virkelig et must, hvis man skal på kør-selv-ferie, som vi går og overvejer. Hvis der sker noget med bilen, når du kører i Europa, så fragter FDM din bil, dig og familien til det nærmeste værksted, så bilen kan blive repareret.

Har I gjort jer nogle tanker om, hvad der sker, hvis bilen går i stå in the middle of no where? Og har I tegnet en forsikring?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev rask