Smukke retroinspirerede møbler

6 ønsker til haven

moebler til haven

reklame-links-streg

Jeg synes ofte det kan være svært at finde nogle charmerende møbler til haven. Det bliver meget hurtigt kedeligt. Allerhelst ville jeg gerne en tur til Frankrig og tage en masse smukke borde og stole med hjem, som jeg viste i mit visit på Fyn sidste sommer. Smukkere kan det vel ikke blive?

Men en tur til Frankrig med plads til møbler i bilen har vist lange udsigter, så derfor har jeg fundet inspiration andetsteds. I får links til de fine sager herunder:

Hængestol // hængekøje // lanterne // havestol // Havebord // Parasol //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke retroinspirerede møbler