Dag 10 med zz creme

En familie på tre i en uge

img_1189

Nå men den der fødselsdag i lørdags endte med, at vi tog hjem to børn fattigere. F fik sagt noget til min mor om, at han gerne ville med hende hjem, og før vi vidste af det, var der taget en beslutning om, at de to store skulle med mine forældre hjem på ferie. Så Thomas forlod fødselsdagen for at køre hjem og pakke tasker til dem.

De nyder nogle dage hos mormor og morfar, hvor der både er hund og kanin. Og nu åbenbart også en ny veninde, som Vega skal på overnatning hos i aften 😉

Vi nyder at kunne give Vilfred vores fulde opmærksomhed og lærer ham nu at kende på en ny måde. Ja – det gør vi faktisk. Han stråler og vokser af al den opmærksomhed. De nye ord vælter ud af ham og der bliver givet ekstra mange kys og kram.

Thomas og ham holder ferie, mens jeg stadig er på arbejde, og de har nogle helt fantastiske dage sammen. Han er en helt anden dreng i de her dage, og han nyder at at være i fokus og at blive hørt, uden at skulle konkurrere med de to andre børn.

I går aftes cyklede vi ud til Papirøen og spiste. Der var sort af mennesker, men med et enkelt barn er alt jo nemt 🙂 Så vi klemte os ned ved et bord og nød en øl og noget god mad, inden vi  hyggede ved kajen, før vi kørte hjem.

Om lidt putter vi ham, og så står den på take away fra Cocks & Cows, vin og en god film. Fredag skal vi endelig se de to store igen, og det glæder jeg mig også til. Så satser vi også lige på, at vejret bliver lidt mere sommerligt, ikke?

3ce89efd-cd64-4b35-b7a2-34755e8f64eb 9bb9214d-1347-442d-8f73-b3a6cda87cd6 00fb007f-638b-4e93-906a-b97c46826efb

   

6 kommentarer

 • Pia

  Tror også han har godt af at prøve at være enebarn, og få den fulde opmærksomhed for en kort stund, håber at i alle tre nyder det lige så meget som vi gør det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fedt! Ja, et barn er pludselig ren barnemad.
  I næstebuge skal K på koloni i fem dage!!! Det bliver spændende. Jeg hsr store forventninger til familielivet med kun ét barn, selvom vi nok allesammen vil savne K!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Spændende Anne! Hvilken koloni skal han på? Vega skal også på koloni en af de kommende uger, og hun glæder sig som en sindssyg. Jeg tror det bliver så skønt for jer med kun et barn. De fem dage går hurtigt og I får et stort barn hjem, som kun er blevet endnu større af at være væk fra jer på egen hånd og møde nye venner. De kolonier er altså fantastiske 🙂

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor hyggeligt! Vi har også kun et barn disse dage, og det føles så underligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dag 10 med zz creme