Veggiedeller med søde kartofler

Ferie i Danmark

ferie i middelfartJeg sidder i sofaen. Vi er hjemme efter at have holdt første uge af vores fælles ferie på Fyn. Det har været så dejligt. Vi har nydt dagene med godt vejr og de gratis glæder der er i Danmark. Vi kunne have set en masse, men det nåede vi ærligt talt ikke.

Vi har nemlig bare gået ture, været på stranden og mødtes med venner i Madsbyparken. Der bliver ingen udenlandsrejse til os den her sommer, men det er også helt okay.

En af dagene kørte jeg en tur alene med mine forældre. Hvornår har I sidst prøvet at være alene med jeres forældre? Det føltes ret syret at sidde alene på bagsædet 😉 Vi gik tur ved den gamle havn og gennem de gamle gader. Der er simpelthen så charmerende, at I må gå en tur den vej, hvis I en dag kører igennem Middelfart. Så kan I passende slutte turen af med en gammeldags is ved Skovgrillen.

ferie i middelfart ferie i Middelfart

Og her et billede af min far. Vi er heldige, at vi stadig har ham. For lidt mere end to år siden, vidste vi ingenting – ville han gå igen, tale igen fortælle vittigheder igen? Det har været en hård tid – det er det stadig til tider. Men han er her. Og det priser vi os lykkelige for.

middelfart gl havn middelfart gl havn

Vega har fået nye venskaber op at stå med flere søde Strib-piger og har haft sleep-over to gange. Børnene ville faktisk allerhelst blive på Fyn. Men hvor fantastisk er det ikke også lige at være hos sine bedsteforældre, som for det første forkæler en for vildt med søde sager, men som også har både hund, kanin, fisk og en hyggelig strand med kajak og masser af legetøj? Jeg kunne også godt være blevet 😉

cf0c90e4-7351-479c-9e86-51ba5b1103c1

46fe483f-69af-4b6d-879f-4ffde1d7d6f3

ded7aaa5-8e44-4df3-8ec7-0a29b467c73020a1105b-6292-4be8-a889-63907e0b26ad02514e52-88f9-4c51-a19f-fe0aa009e46d

Efter en tur i Madsbyparken (tjek lige linket for über cute billeder af mine børn, da de var små) med gode venner på vores sidste feriedag, kørte vi alle hjem til mine forældre og gik til stranden med en kæmpe skål snobrødsdej. Der blev badet og bagt til den store guldmedalje, og det var den perfekte afslutning på dagen.

stranden i strib strib strand strib strand

I dag kører vi til et nyt sted – nemlig Smidstrup Strand, hvor vi skal besøge Nana og hende søde familie. Dét bliver også hyggeligt!

2 kommentarer

  • pia

    Tak for alle de søde ord, de varmer mere end du aner, og en anden gang skal du jo sige hvis du har lyst til en is i skovgrillen, håber i kommer igen næste år på ferie, og det har været en fornøjelse at have ungerne for sig selv den første uge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veggiedeller med søde kartofler