Børnefavoritter fra Zara

Fine rosa sneakers

vagabond zoe rosa sneakers

reklame-links-streg

Jeg har gjort mig et rigtig godt køb, hvis jeg selv skal sige det – nemlig de fineste rosa sneakers, som er virkelig rare for fødderne.

Allerede under specialeskrivningen udså jeg mig den her model i hvid. Jeg kan lide, at den er helt enkel og smal, uden tydelig markering af brand. Min specialemakker havde den, og talte varmt om komforten, men dengang var de umulige at opdrive i min størrelse.

Heldigvis faldt jeg over efterårsnyhederne i denne butik forleden, og til min store begejstring opdagede jeg, at skoene nu var at finde i en lækker rosa farve. Der gik ikke mange minutter før, jeg havde klikket dem hjem. Modellen er fra Vagabond og hedder Zoe. Find den i rosa lige her.

Hvis du vil spare 30 % kan du finde en ældre rosa model her, som også er rigtig fin, og den kan tilmed købes til og med i morgen med yderligere 30% rabat – aktivér rabatten fra Ellos forside. Eller hvis du er mere til sort, så kan du få dem lige her.

Det er ret pudsigt, at jeg på få dage har købt flere par sko fra vagabond. Det er mange år siden jeg har ejet sådan et par, hvis jeg da nogensinde har. Jeg har egentlig forbundet mærket med komfort og ikke æstetik 😉 Men jeg synes faktisk, at de er kommet rigtig godt efter det på det seneste.

rosa sneakers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefavoritter fra Zara