En familie på tre i en uge

Nyt lys i stuen

lysekrone messingannon_blog

Jeg har i evigheder haft en ny lysekrone liggende, som bare har ventet på at blive hængt op. Lige der midt i stuen har der stået en papkasse og generet os alle sammen, og endelig er den kommet op at hænge. Vores stue trængte til en lidt kraftigere lampe end den vi havde, for der skal noget til at lyse et helt langbord op, hvis man vil nøjes med en enkelt lampe. En af grundene til, at den ikke kom op at hænge var, at jeg ikke havde købt pærer til den. Der skal bruges 8 pærer, så det var en del. Men heldigvis så jeg, at Lisbeth havde købt samme lampe, og tippede om pærer fra Lagerhaus. Jeg fandt nogle LED-pærer i klart glas derinde til en virkelig fin pris i forhold til andre steder.

Lysekronen er ganske pæn, og vi overvejer faktisk lidt, om den skal flytte ind i soveværelset, fordi sådan en lysekrone bare er pænest midt i et rum fremfor over spisebordet. Hvad synes I?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En familie på tre i en uge