Nyt lys i stuen

Mine plejeprodukter til ansigtet

murad produkter mod rødme zz creme

annon_blog

Cremer til ansigtet

Jeg lovede jer at fortælle mere om de hudprodukter, jeg bruger til rosacea lige nu. Som I ved bruger jeg ZZ cremen, som jeg har fortalt mere om her og her. Sådan her ser den altså ud. Jeg er netop blevet anbefalet at prøve at kombinere den med en anden fra samme serie, så man bruger ZZ cremen som natcreme og den såkaldte xfml creme som dagcreme. Jeg overvejer, om det skal prøves, for jeg synes der er fremskridt, og jeg vil selvfølgelig gerne optimere behandlingen. Jeg har faktisk gået uden mineralpudder hele ugen, og det er altså store sager 😉 Cremen er ca. halvt brugt nu, så der er vel ca. til en måned i bøtten (det vil så være to måneder, hvis man om morgenen anvender dagcreme i stedet). Behandlingen er altså ikke helt budgetvenlig, men da den kun skal vare tre måneder, er jeg villig til at ofre pengene på den.

Lige inden jeg startede op på ZZ cremen, nåede jeg at investere i en gel og en serum mod rødme fra Murads Redness Therapy-serie. Det er sjældent, jeg bruger så mange penge på skønhedsprodukter, men i desperate tider, I ved! Jeg prøver huske at bruge dem om eftermiddagen, så jeg kan få sneget en fugtbehandling ind mellem den udtørrende smøring med ZZ cremen. Den her serum binder fugt, og er rigtig god til hud med både rødme og tørhed, så den er jo skræddersyet til mig. Man kan sagtens nøjes med serum’et fra Murad, eller man kan supplere med creme. Den er ret drøj i brug, så den kommer til at holde længe.

Rens

Jeg bruger en meget mild rens til ansigtet, nemlig den fra LactoClear jeg fortæller om her. Den udtørrer ikke, som mange andre renseprodukter, og det er vigtigt (for min hud) lige nu. Endnu vigtigere, så sørger jeg for altid at tørre mig med et helt rent håndklæde. Mit bedste tip til det (så vasketøjsbunken ikke vokser dig over hovedet) er at købe små vaskeklude i frotté.  Du kan fx få 10 stk for 25 kr. hos IKEA. Jeg har brugt dem til at tørre mit ansigt i flere år, og jeg har det vel egentlig fra min mor, som bruger dem til at vaske ansigtet med hver aften. Jeg har en kæmpe bunke liggende, så jeg ikke skal vaske for tit, og så kogevasker jeg dem.

De dage hvor jeg er for træt til det helt store vandpjaskeri, kan jeg godt forfalde til at bruge almindelige renseservietter til børn. Jeg bruger de renseservietter, som både er Astma-Allergi- og Svanemærket, og det er super hurtigt til at få makeup og snavs fra dagen væk, hvis det skal gå hurtigt.

En god solcreme til ansigtet

Det er jo også vigtigt at huske solcremen, når man har rosacea. Lige for tiden er jeg ikke ude i hverdagen, fordi jeg sidder på kontoret. Men hvis jeg skal opholde mig i solen, er jeg rigtig glad for at bruge Derma Sun Face. I modsætning til mange andre solcremer til ansigtet, så klør jeg ikke, når jeg bruger Dermas solcreme til ansigtet. Så helt klart en anbefaling herfra – prisen er også rigtig god!

Hvis du gerne vil reducere antallet af forskellige cremer, du bruger i løbet af en dag, kan du også bruge en farvede cc creme med solfaktor. Men det er dog ikke alle dagcremer med solfaktor, som rent faktisk beskytter dig med den angivne faktor, desværre. Så dem kan du ikke helt regne med (kilde).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt lys i stuen