L.O.L. Surprise dukker

Kreatid og fine hårbånd

diy haarbaand

Efter at have haft nogle måneder siden jeg blev færdig med min uddannelse, begynder lysten til at læse skønlitteratur og være kreativ igen. Lysten, eller rettere sagt tiden, har manglet. Når jeg endelig havde tid, hvor der ikke skulle læses eller arbejdes, brugte jeg den på at være sammen med børnene eller til at flade ud til en serie. Overskuddet var ikke til mere.

Det er heldigvis ved at vende nu. Derfor kastede jeg mig i sidste weekend ud i at sy et hårbånd, efter at have syet tilpas mange scrunchies. Jeg er i løbet af sommeren blevet ret glad for de hårbånd, som fletter sammen foran. Jeg havde stadig lidt af mit lækre silke tilbage, og da jeg skulle til fødselsdag i weekenden, var det alletiders idé til lidt ekstra i gaven.

En god DIY

Jeg ledte efter forskellige opskrifter / DIYs på hårbånd, og den bedste var helt klar hos hende her. Den var meget meget nem at gå til, og Camilla forklarer processen trin for trin på en yderst pædagogisk facon.

Jeg burde have taget billeder med det på, men det nåede jeg altså ikke, før det blev pakket ind. Men herunder kan I måske fornemme, hvor fint det er.

Hvis I selv får lyst til at kaste jer ud i at sy, så er det her et meget nemt og overkommeligt projekt.

p1030674

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L.O.L. Surprise dukker