Fine nye sko til efterårsgarderoben

Forskellen på dit og mit

hortensia mørklilla

Da jeg stod af cyklen i eftermiddags og tog telefonen op for at slukke min lydbog, var det første jeg så en besked fra Thomas. Fuck!!! Stod der. Jeg åbnede den og så et billede af vores kædelås, som var klippet over! Ladcyklen var væk. Vores families hjælpende hånd i hverdagene! Øv. Oveni købet have vi låst fodboldudstyret til eftermidaggens træning ned i bænken i ladet.

Der er stjålet ting, der svarer til en hel månedsløn, og hold op hvor er det bare ærgerligt, at der findes mennesker, der er så samvittighedsløse. Næsten værre endnu – dem der køber en (alt for) billig brugt Christianiacykel, og lukker øjnene for, at den kan være stjålet. Det er jo netop derfor, det betaler sig at stjæle dem.

Planen var eller, at jeg skulle hjem og gøre aftensmaden klar, så vi kunneflade helt ud og se film under aftensmaden. Vi har nemlig glædet os til at se Boss Baby, og hvad bedre end at flade ud ovenpå en dag med fodbold for de to yngste og spejder for den ældste? I stedet brugte jeg tiden på at skrive ned og finde priser og gamle kvitteringer på vores mistede ting. På at melde det til politi og forsikring. Nu håber jeg, at vi får dækket vores tab nogenlunde af forsikringen, så vi hurtigst muligt kan få os en ny.

Men! For at bringe emnet over på noget mere positivt, så troede jeg faktisk, at jeg gik og byggede god karma op (det lader vist vente på sig). Jeg er nemlig begyndt at give vores brugte ting væk til rotation. Det er virkelig smart. Mange ting er alligevel ikke til at sælge, så jeg sætter dem ud i Børne og babygear i rotation på Facebook, og det er der en masse andre der får glæde af. Både dem, som ikke har så mange midler at gøre godt med, men også dem, som tænker bæredygtigheden ind i hverdagen på den måde. De, som modtager ting i rotation, sætter det tilbage i rotation, når de ikke længere skal bruge det. Smart, ikke? De sidste par dage er jeg kommet af med både babylegetøj, vikle, slynge, udstyr og tøj. Så den anbefaling er hermed givet videre til både givere og modtagere.

P.S. Kryds så lige fingre for, at forsikringen hjælper os, ikke? <3

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine nye sko til efterårsgarderoben