Tid til termotøj

Vi gør så småt klar til fødsel

kattefødsel burmeserSorry guys, det her indlæg kommer fra en crazy cat person. Om under en måned får vi nemlig hjemmet fuld af liv og glade dage, når vi får de sødeste kattekillinger. Vores burmeser Pixie har nemlig været på herrebesøg hos Artemis af hele to omgange, og sidste besøg, som varede en uge, ser ud til at have båret frugt.

Alle tegnene på graviditet hos hende er der, og fødslen skulle meget gerne ske i første uge af oktober. Vi er så spændte allesammen (selv Thomas, som tjekker hendes mave hver dag). Gad vide, hvor mange killinger der kommer, hvilken farve de har og om de har langt eller kort hår!

Indtil nu har vi fundet en papkasse, som vi håber hun vil føde killingerne i. Mine bange anelser siger mig dog, at hun vælger et andet sted – nemlig min fodende. Så jeg prøver ihærdigt at kæle med hende nede ved kassen hver dag, så hun bliver fortrolig med den. Man har vel lov at håbe til det sidste!

Farmand er en hellig birma, der ligesom burmeseren har et meget dejligt gemyt, og er en rigtig god indendørs familiekat. Han er hvid med lidt grå farve ved ansigtet og har lidt længere hår. Så jeg er sikker på, at de killinger bliver mega nuttede!

Jeg er (var) egentlig en hundeperson, og er vokset op med mange hunde, men burmeseren er nok den katterace, der kommer tættest på en hunds temperament, så der har vi valgt helt rigtigt 😉 Som yngre har jeg været med til mange hundefødsler, og jeg håber Pixie føder, når vi er hjemme, så børnene kan opleve det.

Nu skal jeg have købt børster, ormekur og en masseandre ting, så alt er klar til killingerne kommer. Der er jo ikke længe til. Nogle steder står der, at de skal have 30 graders varme, og i så fald kræver det også en varmelampe. Har nogen af jer læsere mon erfaring med det?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til termotøj