Status på træning og lidt om weekenden

Vi har bestilt sommerferie

ragusa italien

Vi har bestilt vores sommerferie! Faktisk bestilte vi den allerede i juledagene. Det er nemlig ofte, når jeg har ferie og ro, at jeg kommer på alle de gode ideer, og så kan det egentlig ikke gå hurtigt nok.

Jeg har længe drømt om at komme tilbage til Italien, hvor min familie og jeg holdt ferie stort set hvert år i min barndom. I år skal det være. Jeg startede med at søge på flybilletter og fandt billetter til Sicilien til os alle fem for under 8000 kr. i juli.

Jeg har aldrig været på Sicilien, min familie og jeg plejede at være ved Gardasøen, så jeg er meget spændt på at opleve øen.

Hvor på Sicilien skal vi bo?

ferie på sicilien ragusa

Billede fra In Italia

Vi var meget i tvivl om, hvor vi skulle bo på Sicilien. Vi brugte et par dage på at søge rundt på InItalia for at finde gode bed & breakfast eller hoteller. Der var rigtig mange, som så lækre ud, men de fleste havde ingen værelser, der passede til en familie på fem. Så fandt vi det fineste B&B i en meget smuk by, Ragusa. Der er fem værelser og én familielejlighed, og den var vi heldige at få. Prisen var også under 8000 kr., så det er lykkedes os at finde en ferie for 5 i højsæsonen inkl. morgenmad for under 16.000 kr. Det er sindssygt billigt, synes jeg!

På Giadino sul Duomo er der en lille pool, en hyggelig have, og så bor man midt i centrum af den barokke by. Stedet har fået mange gode anmeldelser, og vi glæder os helt vildt til at gå rundt i de små stræder og se på smukke bygninger, og til at slå os ned på en hyggelig piazza og spise lækker italiensk is og en masse gode pizzaer!

Ferie på en ny måde

Siden vi fik børn har vi kun kastet os ud i charterferier i modsætning af vores tidligere ferier, hvor vi nød at sammensætte vores rejser selv. Det er derfor første gang i over 10 år, at vi vælger noget andet end charter. Og jeg er ret spændt på det. Især fordi børnene er vant til store steder med kæmpe pools og store tag-selv buffeter. Men jeg håber de kan lide det.

Vi regner med at leje en bil i lufthavnen og så tage den i brug i løbet af ugen for at se lidt forskellige områder på Sicilien. Vega vil meget gerne se vulkanen Etna, og derudover har vi fået anbefalet vandlandet Etnaland, som jeg ved, at børnene vil elske. Men en tur til kysten en af dagene kan nok også gøre det.

Anbefalinger til Sicilien?

Har I været på Sicilien? kan I anbefale nogle steder, vi skal besøge, eller har I nogle gode tips? Så den dem hjertens gerne i min retning!

4 kommentarer

 • Susanne Østerlid

  Taormina er en sindssygt dejligt by, hvor man kan være heldig pludselig at være tilskuer til et yndigt
  brudepar, ligesom de kommer ud af kirken.

  Vi besøgte en restaurant kaldet Tiramisu flere gange, der havde udsøgt mad. Lidt gemt, da man udfra ikke kan se noget, men man skal ned af nogle trapper. Dejlig betjening, ikke turister, lokalt og underbar. Ja, og deres tiramisu også fremragende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Åh, hvor er jeg misundelig. Udover Sicilien er mega varmt i juli, ja, så er det en dejlig ø. Etna og Stromboli er næsten et must. En sejltur langs kysten er også rart i varmen.
  Taormina er den smukkeste by og bestemt et besøg værd.
  Nyd det! Det er smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på træning og lidt om weekenden