Hudpleje når du er på Isotretinoin

Vores bedste børnefamilieinvestering længe

rebstige til børnVi har længe haft kroge i loftet til vores bOblesgynge, og den har været meget populær blandt både vores egne og besøgende børn. Imidlertid ville vi rigtig gerne have både gymnastikringe og en rebstige til børnene, da de så kunne være endnu mere aktive end på gyngen.

Vi har ønsket os det til de sidste mange fødselsdage og til Vilfreds tre års fødselsdag i sidste uge, var der heldigvis nogen som valgte at give stigen, og vi havde selv købt ringene til ham.

rebstige til børn  rebstige til børn

Den bedste gave til vores børn

Det har været de bedste gaver længe! Der går sjældent et øjeblik, hvor der ikke er et af børnene, der hænger i enten gymnastikringene eller stigen. De er vilde med det, og får brugt deres krop, uden at det generer underboen (som er meget støj-følsom og vist ikke har haft børn). Så det er selvfølgelig et kæmpe plus. På de få dage, vi har haft stigen oppe, er Vilfreds motorik forbedret betydeligt. Fra slet ikke at kunne klatre i den flyvske stige, kan han nu kravle op af flere trin, og bruger den også som gynge.

Når vennerne er på besøg går de herfra med et nyt ønske, og det er enten reb eller ringe, så de selv kan lave akrobatik og strække kroppen ud derhjemme.

Stigen er købt gos Legeakademiet her, hvor man i øvrigt kan få super meget fedt motorisk legetøj, og gymnastikringene er købt her, hvor de lige nu er sat ned til under halv pris.

Legetøjet kan også bruges til voksne

Ringene er egentlig købt i en træningsshop til voksne, og man kan bruge dem til at lave flere gode øvelser i dem (skal jeg lave et par små træningsvideoer?). Stigen brugte jeg for eksempel i sidste uge, da jeg havde hold i nakken og ryggen. Den er nemlig perfekt til at lave udstrækning i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje når du er på Isotretinoin