Lykken er ... #1

Det føltes bare helt forkert

Jeg går tilbage til navnet Copenhagenkiddo! Det er næsten pinligt at sige, men det føles helt forkert, hver gang jeg sidder med mine diverse profiler og hedder lifeunscripted.dk.

Tænk jeg har gået i flere år og haft lyst til at skifte blognavn, og da det så endelig sker, så fortryder jeg mere og mere, dag for dag. Jeg savnede Copenhagenkiddo, og som min veninde sagde, “du ER jo Signe-kiddo”.

Sååå øh… nu er jeg altså den ubeslutsomme, der skifter tilbage. Så lover jeg jer til gengæld, at det nu kun er farven på mit blogbanner, jeg skifter en ud en gang i mellem, når jeg har lyst til forandring 😉

Nu mangler jeg bare at genere vores blogmaster Daniel på Bloggers Delight, så jeg kan komme til at ligge på min gamle URL igen – altså copenhagenkiddo.dk, og så UNDSkYLD besværet for jer. Jeg håber, I gider at kigge med fremover alligevel 😉

Og hey – I får lige et billede mere af Georg. Er han ikke bare for nuttet?

Nu vil jeg hoste mig videre gennem aftenen, tage et kig på den nye Netflix serie Krigstid og glæde mig til, at det bliver weekend i morgen eftermiddag.

6cc57ef9-490c-4c91-9e0d-5ffce148fd0b

 

 

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er ... #1