Send dit barn på trolddomsskole i april

Forkælelsesdag på mandag

Mor og datter Forleden tabte V helt pusten, da hun hørte, at F og jeg skulle på gamercafe! Hun havde så længe drømt om en dag alene med sin mor, fortalte hun på så dramatisk vis, at hun kunne vælte selv den bedste telenovela-diva af pinden!

Og egentlig havde hun ret. Det er virkelig længe siden, at hende og jeg har taget en dag for os selv. Derfor har vi planlagt at vi starter vores ferieuge ud med, at vi på mandag tager til frisøren. V har faktisk ikke været hos frisøren i hele sit 8-årige liv. Derfor gør vi lidt ekstra ud af det, og har fået tid hos Dollface, som normalt kun tager “store piger” (altså voksne) ind 😉 Hun glæder sig og har allerede planer om kort page og pandehår. Jeg, derimod, håber at den plan når at ændre sig, inden hun sidder i stolen på mandag!

Planen er at vi også skal i H&M og shoppe. Den butik er the shit blandt veninderne, og man er virkelig heldig, når man skal derind. HM, som de siger! Vi skal også købe gave til hendes morfar og hendes veninde, og det bliver hyggeligt for en gangs skyld at have god tid til at finde noget fint.

Egentlig ville jeg også gerne i spa og på café, men vi nøjes med caféen i denne omgang, så jeg ikke tømmer hele vores konto 😉 Jeg har overvejet enten Perchs tehus, La Glace eller Hotel Chocolat (efter anbefaling fra hende her). Jeg har ikke været nogle af stederne, så kom gerne med jeres anbefalinger, hvis I har noget på hjerte.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Send dit barn på trolddomsskole i april