Forkælelsesdag på mandag

Jeg savner tid med mine børn

mor datter københavn

De seneste måneder har tanken om at få mere tid med mine børn fyldt rigtig meget. Især efter vi har fået tre børn, synes jeg det er svært at være nok sammen med hver enkelt af dem. Jeg går med følelsen af, at hvis jeg ikke gør noget ved det, så fortryder jeg om nogle år. Tiden forsvinder jo så hurtigt, og om ikke så længe har de slet ikke samme behov for mig, som de har nu. Og dén tid kommer ikke igen. Hvad fik vi så ud af det, andet end lidt ekstra penge på kontoen hver måned?

Tid til at være sammen med børnene en til en

Da jeg var sygeplejerske havde jeg en fridag om ugen, og den var god til både at give mig den ro, jeg personligt har brug for, hvor jeg kan sidde og tænke uforstyrret. Det er her, de kreative tanker får frit spil. Lige nu er jeg i gang konstant, og jeg når egentlig ikke at reflektere særligt meget over noget som helst. Den ugentlige fridag var også helt perfekt til at gøre noget særligt for ét barn af gangen. For når jeg har børnene en til en, så er det bare noget helt specielt. Dén dag, savner jeg i vores familieliv.

Hvordan gør I andre? Jeg kan næppe være den eneste, der synes det er svært at få enderne til at mødes?

I den her uge holder jeg ferie, og bare de første tre dage har vi fået hygget os mere end vi normalt ville gøre på en weekend. Bare tanken om ikke at skulle op til en travl hverdag efter weekenden gjorde, at vi slappede mere af. Hele søndag hyggede vi med vores yndlings-naboer. Vi drak kaffe og te i timevis uden at røre os ud af flækken, og bagefter gik vi tur i flere timer på Islands Brygge og sludrede, mens pigerne rullede derudaf på deres rullesko. Der var ingen stress, for vi vidste at den kommende uge stod på ferie. Helt fantastisk!

dollface frisør børn københavn dollface frisør københavn dollface københavn

En dag på tomandshånd i København

I dag delte vi os op herhjemme. Drengene tog ud og vaskede bil og fortsatte i biografen og på Burger king. Vega og jeg tog ind til byen, hvor vi shoppede til hende i Zara, fik købt fødselsdagsgaver og gik til frisør. Hendes første gang i hænderne på en anden end mig 😉 Det blev så pænt! Nu vil jeg sgu også have skulderlangt hår! Hun var så salig i stolen, at hun var tæt på at falde i søvn.shopping børn københavn

Efterfølgende gik vi på Hotel Chocolat og fik så meget chokolade, at vi måtte lægge os hjem på sofaen, hvor vi ligger i skrivende stund. Vi er høje på en dejlig dag, og nok også lidt på chokoladen 😉

hotel chocolat københavnhotel chocolat københavn

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelsesdag på mandag