Forårsshopping

Hej igen ♥

københavns volde

Det er snart to måneder siden, at jeg har været her på domænet. Men nu er jeg tilbage, så hej igen 🙂 Jeg har været i en svær periode gennem de seneste par måneder, og jeg blev derfor nødt til at vælge bloggen og meget andet fra for at bruge mit overskud på mig selv og min dejlige familie.

Jeg er ved at komme ovenpå igen, og har nydt forårssolens gavmilde stråler. Jeg går lange ture stort set hver dag, hvor jeg får tømt tankerne. Blandt andet er et af mine favoritsteder at gå Ved voldene, hvor øverste billede er taget. Der er virkelig rart og ro.

Vi cykler ned til Havnevigen på Islands Brygge de fleste dage efter skole og børnehave, hvor børnene leger med deres venner og vi spiser is. Alt for mange is. Men det er den varmeste maj nogensinde, så vi har sluppet principperne og nyder (lidt for) mange is i disse dage. Gør I mon også det?

havnevigen copenhagenkiddo

havnevigen copenhagen kiddo

Siden sidst

Siden jeg var forbi bloggen sidst, er Vilfred startet i børnehave. Det er en kæmpe omvæltning for den lille smuksak, og det giver en hel del store følelsesudbrud herhjemme. Han er så ked af det hver dag, når de skal afsted med deres seje dobbeltdækkerbus. Men jeg håber det snart vender, så han glæder sig til at komme op i skoven med alle de andre børn. Han skal jo også have tid til at lære både nye børn og voksne at kende 🙂

vilfred

I weekenden er vi inviteret til Silkeborg af Danhostel, hvor også Nana og hendes familie kommer. Det glæder vi os til at prøve 🙂 Hvis du er fra Silkeborg-egnen og har et Silkeborg-tip vi ikke må gå glip af, så giv endelig lyd i kommentarfeltet eller på bloggens facebookside.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsshopping