Veganske amerikanske pandekager til din søndagsbrunch

Familiedag i Helsingør

stribet kjole med knapper

Vi tilbragte vores lørdag i Helsingør med en stor del af Thomas’ familie. Nøj, hvor er der fint deroppe. Har I været der? Måske er der ligefrem nogle af jer, som læser med, der bor der? Jeg tænker i hvert fald, vi skal tilbage derop og gå tur i de små gader med farvede rækkehuse. Det er jo vildt charmerende.

Vores ærinde var ikke så meget sight seeing, som det var familiehygge. Derfor nåede vi heller ikke så vidt omkring. i byen Vi havde booket sportshallen, så vi både kunne spise, snakke og spille badminton.

Så vi mødtes klokken ti for at kokkerere brunch, inden mine svigerforældre kom. Vores gave til deres tres-års fødselsdag var nemlig en familiedag. Det var en super måde at være sammen på, og børnene elskede at kunne løbe rundt i hallen, men vi sad lidt længere over maden og hyggede os.

Stranden lå tæt på, så vi brugte også en rum tid dernede med at bade, og så var vi vidne til en vielse, som foregik lige for næsen af os. Det var så fint. I øvrigt en virkelig lækker strand, og vandet var godt lunt.

strandtur vilfred på stranden

Vilfred havde en fest – især da hans to onkler dækkede ham til i sandet 🙂

stribet kjole stribet kjole

^Jeg havde min nye stribede sommerkjole på fra Zara. Den er så dejlig luftig på en varm sommerdag. ^

Efter strandturen nåede vi tilbage til kage, og så brugte vi den sidste tid på at forbrænde alle kalorierne igen ved at spille en masse badminton. Det er mange år siden, jeg har spillet, men jeg formåede da at slå Thomas helt ud. Så meget, at han var fuldstændig radbrækket om aftenen, og var sikker på, at han var ved at blive syg 😉

Så et lille tip til en gave til bedsteforældrene, som har alt.

En hyggelig dag med familien, hvor de ikke selv skal stå for mad og logistik er den perfekte gave. Vi syntes i hvert fald alle sammen, at det var ret hyggeligt. Og nu brygger jeg på en lille film fra dagen, som kan minde os om den et stykke tid endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske amerikanske pandekager til din søndagsbrunch