Vores første dage i Ragusa, Sicilien

Sommer i København og hjælp til køleskab

bubble vafler munchies

Hold nu op, det er også dejligt at være hjemme igen fra vores ferie på Sicilien. I går fik jeg pakket alle kufferterne ud (vi rejste faktisk kun med to. Ret godt gået for fem personer, ikke?), jeg fik vaset flere maskiner tøj, og så var det bare super dejligt at vågne i morges og vide, at den del var klaret.

Hvilket køleskab?

Thomas tog til IKEA for at kigge på  nyt køleskab og fryser. Vores nuværende er simpelthen ikke stort nok til vores familie, så det skal videre ud i kolonihaven, så vi kan få et helt skab til køler og et helt skab til fryser. Nu skal vi bare beslutte hvilket. Enten indbyggede modeller fra IKEA, som passer godt ind og som larmer mindst. De er til gengæld så brede at vi skal til at flytte stikkontakt og fjerne dørkarm, og så er det den dyre løsning. Eller et amerikanerkøleskab som er billigst, men som ikke udnytter pladsen i højden, og som larmere mere. Det er til gengæld lige til at sætte op uden besvær.

Hvad ville I vælge?

Bubble wafles på Munchies

cirkelbroen havnen københavn

Den sødeste lille fartbølle skal lige tjekke sine skrammer.

Jeg tog til gengæld børnene med på en gåtur til Christianshavn. Vi gik langs havnen og over cirkelbroen, som er så fin. Det er vel egentlig ikke så langt, men det tog sin tid med deres små ben og et par skavanker undervejs.

Vi skulle over og smage på is fra Munchies, som vi har talt om i flere måneder efterhånden. Isene var lækre, og børnene var vilde med alle de forskellige slags toppings, man kunne vælge imellem. Prisen var også derefter synes jeg. 55 kr. per is med én kugle og én slags topping. Er alle bubble wafles så dyre, mon?

bubble wafle christianshavnmunchies christianshavn

Lige meget hvad, så syntes børnene de var fantastiske, og vi fik tre hyggelige timer til at gå med det. På hjemvejen gik vi forbi de stores gamle vuggestue og børnehave, som de stadig savner den dag i dag.

børnehave amager

De tjekker lige legepladsen ud og håber der kommer nogle voksne, de kender.

Da vi kom hjem, var alle godt trætte. Så resten af dagen måtte de bruge helt som de ville. Der blev set en del skærm, men det skal der også være plads til, synes jeg.

Thomas og jeg gik i gang med at få nye hylder i vores køkkenskabe. Noget vi har ville gøre så længe. Nu har de fleste køkkenmaskiner fået en plads, hvor de er nemme at komme til, og det er simpelthen så rar en følelse.

micromini løbehjul

Efter en tur på flere timer er han stadig glad OG mangler den ene klipklap 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første dage i Ragusa, Sicilien