Når Disney Sjov ikke længere er sagen

Aktiv weekend med spil og masser af hygge

Reklame.matematik for små børn

Det er allerede onsdag, og weekenden ligger nok fjernt for de fleste. Men jeg vil alligevel fortælle lidt om det vi lavede i vores weekend. Det var nemlig en virkelig hyggelig en af slagsen.

Spilleweekend

Først og fremmest fandt jeg et spil lørdag, jeg havde glemt alt om, vi havde. Det var faktisk slet ikke pakket ud. Så det var jo næsten som at få en gave – i hvert fald i Vilfreds øjne. Spillet er et regnespil, hvor børnene får en fornemmelse for tal. Det er købt i Lidl af alle steder, men de har altså nogle fund en gang imellem. Det her spil er bestemt et af dem. Børnene lærer i spillet at forbinde det samme tal vist på forskellige måder (se billedet). Der er fire brikker per tal, som kan sammensættes til et puslespil. Virkelig lærerigt og hyggeligt på samme tid.

Hvis I kommer forbi Lidl, kan jeg klart anbefale at kigge efter spil. De har dem jævnligt.

Kender til andre spil, der styrker tal og bogstavkendskab, så giv endelig lyd. Vi er bl.a. også glade for flere Hr. Skæg spil.

En lang og hyggelig cykeltur

Søndag cyklede vi hele vejen til Valby alle fem. Der var 6 km hver vej, så jeg synes de gjorde det ret godt børnene. Især taget i betragtning af, at vi først var hjemme ved midnatstid lørdag på grund af 2×60 års fødselsdag nordpå.

Vi brugte tre timer i Valby til A walk in the Park, som vi var inviteret til for at lave en lille reklamefilm om dagen. Børnene (måske mest de to yngste) syntes det var fantastisk at se både Paw Patrol og My Little Pony og så var der mange boder, der, selvom de var kommercielle, var ret fine. Hos Rema1000 kunne de for eksempel grave kartofler op til aftensmaden og kigge på høns og geder. Kartoffelopgravningen var et stort hit, og der blev spist lidt ekstra kartofler den aften af ren stolthed over, at de selv havde skaffet os maden 😉

Jer, som bor på Fyn og Jylland kan stadig nå forbi, da det også finder sted d. 2. september i Aarhus.

a walk in the park

Vi har besluttet os til at være bedre til at cykle til ting, når børnene er med. For de har jo en virkelig stillesiddende dag i skolen, så vi bliver nødt til at få lempet mere motion ind i hverdagen. Det er i øvrigt også ret hyggeligt med sådan nogle cykelture.

 

Kender du til andre spil, der styrker tal og bogstavkendskab, så giv endelig lyd. Vi er bl.a. også glade for flere Hr. Skæg spil. Mærket Djeco har også lavet nogle gode børnespil til alle aldre.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Disney Sjov ikke længere er sagen