Ny kjole og minus 12 cm

Efterårets musthave til regnvejrsdage

Forleden da børnene var på vej ud af døren mod skolen opdagede vi at det styrtede ned. Lynhurtigt måtte vi ind i regntøjsskuffen for at finde alt udstyret frem, så det ikke blev drivvåde. Men det er jo så længe siden, det har været nødvendigt med regntøj, så vi opdagede først der, at Vegas gummistøvler var for små, Folkes var blevet møre og flækket ved vristen og hans regnjakke var væk!

Ikke lige den situation, man har lyst til at stå i på en hektisk hverdagsmorgen, hvor tre børn og to voksne skal ud af døren til tiden.

Derfor har jeg siddet og kigget på regntøj til de mindste, nu hvor vi går efteråret i møde. En af mine go-to online butikker har i mange år været kidsworld, som altid har haft fri fragt uanet, hvilket beløb, man køber for.

bedste regntøj

Regntøj til de større drenge

Jeg har taget udgangspunkt i mine egne børns aldersgrupper til disse regnvejrsfavoritter.  Det blå sæt regntøj fra Hummel er perfekt til de lidt større drenge i den afdæmpede farve og det simple snit. De mørke jægergrønne gummistøvler med læderspændet er virkelig pæne og med Bisgaard går man aldrig galt i byen på kvalitet.

Regntøj til store piger

Til de større piger laver byLindgren nogle lækre regnjakker med ekstra længde og et “stor-pige”-snit. Den er både i koksgrå og rosa, og der findes regnbukser til i matchende farve. ByLindgren har i det hele taget lave mange fine styles, så tjek dem alle ud lige her. Gummistøvlerne med glimmer må være mange pigers drømmegummistøvle. Jeg er i hvert fald ret sikker på, at Vega ville elske den model, så det bliver nok den støvle, jeg klikker hjem til hende. Men denne her model er virkelig også smuk.

Regntøj til de mindste

Til de mindste er der rigtig rigtg mange lækre sæt i alverdens farver og former. Jeg har valgt et simpelt armygrønt sæt fra Color kids, som jeg fra pædagogerne i vores gamle har hørt rigtig godt om. Jeg har endnu ikke selv stiftet bekendtskab med mærket, men måske det bliver i Vilfreds næste størrelse, at vi prøver det af. Camouflagegummistøvlerne passer perfekt til, og dem er jeg sikker på, ville gå rent ind hos ham. Han går i udflytterbørnehave, så vi har flere sæt gummistøvler og regntøj til V, da det bliver brugt ekstra meget, og derfor oftere sal hjem og vaskes. De er også fra Bisgaard.

Kidsworld har et stort udvalg af både regntøj og gummistøvler, og der er skrevet indvendige mål på hver størrelse i gummistøvlerne, hvilket er alfa og omega, når jeg bestiller fodtøj online.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kjole og minus 12 cm