Tag børnene med til fantastiske Flying Superkids

Glimt fra ugen der gik og CIFF kids

modeuge

I fine efterårsbukser fra Vero Moda. Disse højtaljede bukser er i øvrigt også super fine.

Udover at vi var til Flying Superkids denne uge, så har ugen også budt på andre hyggelige arrangementer. Jeg har i en lang periode ikke været afsted til blog-relaterede arrangementer. Da jeg gik ned med stress og en lang periode før det, blev jeg simpelthen nødt til at vælge det fra, fordi jeg ikke kunne rumme særligt meget.

Men nu hvor jeg ikke arbejder så mange timer længere, er der pludselig mere overskud til det sjove, så i den forgange uge, har jeg taget hul på det igen.

Så her får I et par glimt fra ugen, der er gået.

petit by sofie schnoor med la glace

Tirsdag eftermiddag cyklede jeg ind til La Glace for at se året modeuge-vindue. Hvert år ligger La Glace nemlig vindue til modeugen i samarbejde med en designer. I år var samarbejdet med Petit by Sofie Schnoor, og i den anledning inviterede de på kage og bobler.

sofie schnoor og la glace modeuge

Et af de fine vinduer La Glace har lavet i samarbejde med Petit by Sofie Schnoor

Smukke sager fra i børnenes univers

moulin roty

Jeg var også et smut forbi CIFF kids for at se på de nyeste trends i børnenes univers. Her er det Moulin Roty, som har et så fint og magisk univers. Jeg glæder mig til at udforske det mere.

mouin roty danmark

Smuk smuk glaskugle til børneværelset. Også fra Moulin Roty

moulin roty danmark

Ej men se lige det fine univers. Får I ikke også lyst til at se nærmere på det? I kan se mere fra mærket her.

MarMar copenhagen

marmar copenhagen ss 19

Jeg var som altid også forbi MarMar Copenhagen for at se deres kollektion for næste forår. Jeg må ikke vise billeder, men jeg tænker også, det er irrelevant, eftersom det alligevel ikke kan købes endnu. Jeg kan dog afsløre, at der er smukke brændte farver og bl.a. også kongeblå i kollektionen. Jeg er kæmpe fan af, at der kommer nogle lidt mørkere farver ind i kollektionen, selvom det er forårskollektionen. Der blev serveret lækker skyrkage fra Reykjavik skyr cake  med rugbrødsbund (de smagte både godt og sundt, så jeg håber, de er det) og kombucha fra Læsk, som er godt for tarmfloraen og indeholder et minimum af kalorier. Det var simpelthen så godt. Jeg har fundet ud af at skyrkagen kan købes ude på Reffen, så jeg må derud en dag 😉

kollekto vilago huse

Jeg vil også lige fremhæve disse huse. De er fra Kolekto og byggesystemet her hedder VILAGO. Det er super smukt, og der kan gå mange timer med at sidde og bygge byen. Kender I det? Der findes flere samlesæt udover dette. Se dem alle her.

Trybike børnecykel

Sidste ting, jeg vil fremhæve fra børnenes univers i denne omgang, er de smukke løbecykler fra Trybike. Hold op, de er flotte med deres retrodetaljer. Denne findes også i en rød version. Det smarte ved denne cykel er, at du kan lave den om til en almindelig løbecykel med to hjul, når dit barn har balancen til det. Hvis dit barn allerede har en super balance, køber du den blot med to hjul fra starten. Smart, ikke?


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag børnene med til fantastiske Flying Superkids