Broccoli slices med parmesan

Syrlige sommerdrinks med mørk rom og træt med træt på

syrlige drinks med mørk rom

(Indlægget indeholder reklame for Bacardi, da jeg har været til presseevent)

Natten til mandag lå jeg og vendte og drejede mig. Jeg kan stort set aldrig sove den sidste nat i mine ferier, og denne gang var det ekstra slemt på grund af varmen. Så da alarmen ringede kl 6 mandag morgen var jeg ikke super duper klar til dagen. Vega skulle på feriekoloni og skulle møde op meget tidligt i Vanløse, så vi tog afsted 6.45 med metroen. Hun var super spændt og glædede sig uendeligt meget til en uge med sin veninde og en masse børn hun ikke kendte (endnu).

Det hjalp ikke på trætheden, at vi sluttede søndag af med mange timers kørsel rundt omkring for at finde nye møbler til stuen. Jeg har nemlig brugt ferien på at sælge ud af vores ting, så der blev råd til noget nyt. Vi har købt et brugt, rundt spisebord på dba.dk, som giver lidt mere plads, og så har vi endelig købt en sofa, vi alle kan være i. Dét er jeg glad for! Længe har vi været i tvivl, om vi skulle vælge en mindre sofa, så vi havde mere plads, eller en stor sofa med plads til alle. Jeg er helt sikker på, at vi har valgt rigtigt, for vi har allerede mere lyst til at opholde os sammen i sofaen, og vi får tumlet en masse. Jeg viser billeder af den nye stue snart!

Mandag efter arbejde knoklede vi for at få sofaen klar og skruet skabe ned, så der blev plads til sofaen i stuen, og det er her de syrlige sommerdrinks kommer ind i billedet. For det er jo helt umenneskeligt varmt at lave den type arbejde lige for tiden. Især som afslutning på ens første arbejdsdag efter sommerferien.

Så jeg lavede kolde drinks til Thomas og jeg, og det gjorde det hele lidt sjovere 😉

Jeg elsker sure ting, og det afspejler sig i min cocktailpræferencer! Den her minder meget om en Dark’n’Stormy.

Syrlig sommerdrink med mørk rom

sommerdrink med Bacardi CuatroNedenstående opskrift markeres som reklame, da jeg modtog den her rom til et presse-event)

 • 1 stor øko lime
 • 1 tsk sukker (2, hvis du ikke er til lidt mere sødme)
 • 4 cl Bacardi Cuatro (mørk rom)
 • 8 isterninger
 • Fever Tree Ginger Beer (hvis du ikke er til den kraftige ingefærsmag, kan du i stedet bruge ginger ale)

Fremgangsmåde:

 • Skær lime-frugten i seks både og pres det meste saft ned i glasset
 • Put bådene ned i glasset
 • Tilsæt sukker
 • Mas det sidste saft ud af limefrugten og mos sukker ind i limen (fx med en morter)
 • Tilsæt isterniner
 • Tilsæt Bacardi Cuatro
 • Hæld ginger beer op til toppen og rør rundt, så ingredienserne blandes
 • Smid dig på sofaen (som mig herunder) og NYD 😉

Rommen smagte jeg, som skrevet, til et presse-event i sidste uge på det smukke hotel Manon les Suites. Det hotel har jeg længe gerne ville se, så det var en perfekt anledning at komme derind samtidig med at skulle lave cocktails og høre om Bacardis historie, som bærer præg af gode familieværdier og mange års hårdt arbejde.

bacardi cuatro cocktail

En af cocktail-stationerne, hvor vi lærte at lave lækre cocktails. En cocktail jeg ikke havde prøvet før var Air Mail. Den var super god. Kender I den?

Se lige, hvor smukt der er på Guldsmeden Hotels Manon les Suites. Vi får deres nyeste hotel som nabo næste år, og jeg er super spændt på at se, hvordan det bliver.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli slices med parmesan