Smagfuld pasta med quinoa og peberfrugt

Tag børnene med til fantastiske Flying Superkids

flying superkids

[Vi var inviteret til showet af bObles ]

I onsdags var jeg med børnene til Flying Superkids show her i København. Jeg var forinden spændt på, om Folke syntes han var blevet for stor, men han fravalgte selv en fed tur med sin nye klub for at kunne nå med til Flying Superkids i stedet.

En oplevelse der inspirerer og opfordrer til fysisk aktivitet

flying superkidsEfter showet sagde han til mig, at det var den bedste beslutning at vælge at tage med, for den her dag havde været en af de bedste i hans liv hidtil. Det gjorde mig afsindig glad, for han er i den alder, hvor Fortnite er den primære interesse, og han elsker sit sociale liv gennem det spil så meget, at det som forældre kan være svært at forstå.

Det er ikke kun selve showet, som efterlader børnene med den fornemmelse. Det er hele pakken. Vi ankom to timer før showstart, og der var masser af aktiviteter på pladsen, som naturligt giver børnene lyst til at være aktive og bruge kroppen. Netop dét er et af målene for idrætsforeningen, hvor Flying Superkids udspringer fra. De vil inspirere deres gæster til at bruge kroppen – ikke nødvendigvis på gymnastik, men også andre sportsgrene. Det er de heldigvis ret succesfulde med.

bobles flying superkids

Børnene får seks udfordringer, som de skal løse, og det gik der masser af tid med. Derover har bObles et aktivitetsområde, hvor der er sat en bane op med masser af deres skønne tumlemøbler, og børnene kan besøge bObles-bussen.

Børneulykkesfonden er også på pladsen og har en fin trafiklegeplads, hvor man kan tage cykelkørekort.

Selve showet

Showet var en sammensætning af det ene fantastiske nummer efter det andet. Børnene er simpelthen så dygtige allesammen, og man kan ikke undgå at blive imponeret. De træner en hel masse undervejs på turen, og så sover de til middag hver dag i deres tourbus. Deres program bestod helt simpelt i at spise, bade, træne og sove. Vi var oppe at se sovepladserne i bussen, og det så drønhyggeligt ud. Det må være en kæmpe oplevelse at være med, men også virkelig fysisk hårdt. Men de har tydeligvis et fedt sammenhold og har det sjovt med at lave shows.

Under showet får børn lov at sidde nede foran. Vilfred var dog ikke gammel nok, og han sad hos os. Han var så imponeret og klappede løs med store øjne.

Efter showet er der mulighed for at møde børnene fra showet og få autograf og billeder. Jeg troede ikke det betød det store for vores unger, men de ville enormt gerne have autografer, og det toppede faktisk oplevelsen at komme helt tæt på deres nye idoler 😉

flying superkids

Tydeligvis børnene favorit-kiddo 😉

Helt som jeg havde regnet med, vil F nu gerne begynde til springgymnastik. Det må han dog lige få lov at tænke lidt mere over, for i første omgang står programmet for det kommende skoleår på basket og svømning.

 

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smagfuld pasta med quinoa og peberfrugt