Efterårets musthave til regnvejrsdage

Weekend med venner og måske en ny sport?

efterårsgarderobe 2018

Jeg håber I har haft en dejlig weekend? Vi startede fredag aften med at drøne mod Østerbro, hvor Lisbeth og hendes familie havde inviteret til aftensmad. Vi havde ikke set dem siden nytårsaften, så vi glædede os enormt meget til at få sludret igen. Børnene glædede sig nok endnu mere, og det var Vega der havde skubbet på for at få en aftale i hus.

Jeg sprang i mine vidde sorte bukser, som jeg længe ikke har kunnet passe. Nu kan jeg endelig være i dem igen.

De serverede selvfølgelig jordens bedste pizza, som de bagte på grillen. En ting er sikkert, når man besøger dem, og det er at der altid er god mad.

efterårsgarderobe 2018

Lørdagen brugte vi til familiefødselsdag hos min bror, der bor lidt uden for byen, og Vega havde i den anledning fået sit nye efterårssæt på. Det er noget så pænt, og jeg ville ønske, at bukserne også fandtes i min størrelse.

Der sker så meget med hende for tiden, og hun har bl.a. taget et kvantespring i sin stavning. Forleden skulle vi skrive hendes sommerferiehistorie ind på computer, og jeg blev simpelthen så overrasket over, hvor mange ord hun pludselig kan stave til uden at bede om hjælp.

Hun foreslog også selv forleden, at hun skulle med mig ud at løbe en tur. Så vi tog en aftentur på Amagerfælled, hvor vi løb lige knap tre km. Det var altså ret hyggeligt, og jeg håber hun snart er frisk på det igen. Godt nok foreslog hun, at vi løb ned til en cafe, da jeg spurgte, hvilken retning vi skulle løbe i. Så inderst inde havde hun nok regnet med, at vi ikke skulle rigtigt ud at løbe 😉 Men da vi først var i gang, fik vi talt om en masse undervejs.

Ny sport?

Søndag formiddag var jeg i den lokale fodboldklub, hvor der var opstartsmøde for et nyt damehold. Jeg har aldrig spillet fodbold, undtagen i skolegården i folkeskolen. Det har egentlig ikke været en sport, der har sagt mig noget særligt, men jeg har længe gerne ville gå til en holdsport, og fodbold er det eneste som er i nærheden.

Jeg tror faktisk det kommer til at blive sjovt at spille sammen med andre fra min bydel. Det er da en hyggelig måde at få motion på, ikke?

Vi starter rigtig op om lidt over en uge, og jeg glæder mig allerede. Nu skal vi bare have rekrutteret nogle flere, så vi er nok til at danne et hold.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets musthave til regnvejrsdage