Opskrift på god squash-gulerodskage uden sukker

På venindedag i København

venindedag i københavn

Indlægget indeholder reklame, da jeg var inviteret til denne dag.

En hel dag med veninder i København

Det har været en begivenhedsrig weekend, som startede med gæster fredag aften i anledning af min mands fødselsdag. Jeg brugte det meste af dagen på at lave maden klar, så der ikke ville være stress, når gæsterne kom. Allerede lørdag skulle der være gang i den igen. Dog kun for mit vedkommende. Jeg var nemlig inviteret ind til byen af Tina aka Lillemor sammen med en masse andre virkelig søde damer.

Ingen af os vidste, hvad dagen ville byde på. Vi skulle bare møde op ved Esplanaden kl. 12. Mega spændende! Vi blev hentet af Mystery Makers som satte os i gang med en Mystery Hunt inde på Kastellet. Og hvad er så en Mystery Hunt, spørger du måske? Det er simpelthen en mission, hvor man alle er blevet til agenter som skal på en mission. Man skal på jagt efter en dobbeltagent, som har begået et mord.

Ved hjælp af små opgaver samler holdet ledetråde, som i sidste ende skal hjælpe dig med at løse mysteriet. Mere vil jeg ikke fortælle, for jeg vil nødigt afsløre noget, hvis du selv skal på Mystery Hunt. Men det var en virkelig fed oplevelse af gå rundt sammen og samarbejde i historiske omgivelser i et par timer. Det kan virkelig anbefales, hvis I skal holde en venindedag i København, for det en en sjov måde at være sammen på. Det ville egentlig også være en fed aktivitet for familier med større børn eller med kollegaerne.

venindedag i københavn

venindedag i københavnEfterfølgende spiste vi frokost for derefter at blive sat på en ny mission, nemlig en times indespærring i et Mystery Room. Vi var fanget i et laboratorium og havde en time til at komme ud ved hjælp af forskellige ledetråde.  Det var også virkelig sjovt og intenst. Det lykkedes ikke vores hold at komme ud på den ene time, og vi blev overvundet af vores konkurrende hold, som løste mysteriet, og fik åbnet døren ind til os.

Efter en intens time fik vi lidt bobler at sunde os på, inden turen gik videre til Boulebar i Nørregade. Her skulle vi spille petanque samtidig med at vi spiste lette franske delikatesser med øl og vin til. Det var ret genialt. Vi havde en petanque-guide til at sætte os ind i reglerne, og så blev vi ellers delt op i hold og konkurrerede mod hinanden den næste times tid.

Min plan var at tage hjem ved 20-tiden, når arrangementet var slut, men selskabet var så godt, at det endte med at bliver over midnat, før jeg cyklede hjem, efter at jeg og de andre lige havde været forbi en Shawarmabar og fået os en god dürum med falaffel.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på god squash-gulerodskage uden sukker