På venindedag i København

Halloween ‘o’ mania

halloween 2018

Så nærmer vi os endnu en gang tiden for halloween, og mine børn er spændt som altid. Det bliver sjovere år for år, og især i år bliver nok den vildeste for F hidtil, for han skal til halloweenfest på klubben, og festen slutter først kl. 22. Jeg tror det bliver en virkelig (u)hyggelig aften for de yngste i klubben 😉

Udover klubfesten, går de også rundt i vores hood og siger “Slik eller ballade”. Der er så meget gang i den herude, og mange butikker er med på legen, hvilket er super fedt. På et af pizzariaerne kan man endda få pizzaslices. Det er altså go´stil. Og efter vi oplevede det sidste år begyndte vi at købe take away hos dem, fordi de bare har så god service.

Hvordan er reglerne for halloween og “slik eller ballade”?

Er der egentlig nogle regler for halloween? Ja det har vi hos os. Mine børn går kun rundt rundt d.31. oktober, og vi åbner også kun selv for slikhungrende børn på den dato. Sidste år oplevede vi at de kom flere dage i træk og tiggede slik, og det var egentlig lidt irriterende.

I vores hood er vi derfor flere som har reglen om, at børnene kun ringer/banker på de de lejligheder, som signaliserer, at de har lyst til besøg. Det kan være de har pynt ved døren i form at et græskar eller lignende. På den måde generer de heller ikke naboer, som ikke bryder sig om halloweentraditionen. Og dem, som er ved at putte børn kan nemt fjerne pynten, så de ikke bliver forstyrret midt i det hele.

Har I regler omkring halloween i jeres nabolag?

Fin udklædning og andre sager til halloween

På billedecollagen har jeg fundet nogle skønne halloweenrelaterede sager. Det er nok de færreste, der går all in på halloweensko og halloweentaske, men det er jo aldrig til at vide. Sødt er det i hvert fald. Sko og taske er fra Zara og de andre halloweenting er fra H&M, så alt er altså budgetvenligt. Den midterste halloweendragt er til voksne, og havde vi holdt halloweenfest igen i år, så havde jeg helt sikkert købt den. Men i år har jeg altså ingen undskyldning 😉 Skelethovedet til venstre er en slikbeholder, og den vil være smart at gå rundt med.

Udover ovenstående, så er der i øvrigt masser af fede kostumer på denne side. Vega genbruger sit fastelavnskostume nu her til halloween, og det passer mig glimrende at spare lidt i år. Så det er kun et enelt kostume vi skal have fat i.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På venindedag i København