Regntøj med fleece-fór til børn

Valg af den rigtige flyverdragt

marmar flyverdragt

(Indlægget indeholder reklame for MarMar.)

Valg af flyverdragt

Så nærmer vi os efterårsferien, og det plejer gerne at være når børnene kommer retur fra den, at vi så småt begynder at give dem flyverdragt/vinterjakker på. De to store er for længst overgået til todelt overtøj, men Vilfred bruger stadig flyverdragt.

Han går i udflytterbørnehave og er rigtig meget ude. Derfor er det vigtigt, at det er en flyverdragt af god kvalitet. I mange år har vi brugt flyverdragter fra Mini A Ture eller Molo, som vi har været utroligt glade for. Dem er vi endnu ikke blevet skuffede over.

I år forsøger vi os med en MarMar flyverdragt*, som umiddelbart også virker lækker. Modellen hedder Ollie Snowsuit og har et fint grafisk print. Den har aftagelig hætte, vindstopper i ærmerne og tapede sømme. Derudover er den udstyret med flere reflekser, hvilket bare er så vigtigt, når vi færdes i mørket i det trafikerede København. (Læs mere om vigtigheden af brug af refleks her). Vandsøjletrykket og åndbarheden er begge på 10.000 mm, hvilket skulle være rigeligt, da man anbefaler et minimum på 3000-4000 for at holde vandet ude. 

Jeg er spændt på at se, om kvaliteten på den lever op til udelivet i børnehaven. Vilfred synes i hvert fald den er fin 😉

Har nogle af jer erfaring med overtøj og flyverdragter fra MarMar?

at vælge den rigtige flyverdragt valg af flyverdragt fra marmar


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regntøj med fleece-fór til børn