Tøj til tweens og en rabatkode på 25%

Patricia Piccinini – En kærlig verden

Piccinini arkenI dag har drengene og jeg været forbi den på en gang magiske og bizarre udstilling på Arken, Patricia Piccinis ‘En kærlig verden’.

Vi mødte en samling af virkelighedstro skabninger, som var sammensat af både dyre- og mennesketræk.    Vi så kærligheden mellem især børn og disse skabninger og talte om den grænseløse kærlighed, som i Piccinis opsatte verden ikke afhænger af, hvilken art du er.

Jeg blev spurgt på instagram, om det ikke var skræmmende for børnene, men det var det ikke. Der var mange børn ude at se udstillingen, og de fandt det spændende og stillede en masse spørgsmål.

Vilfred er kun fire og virkede ikke til at tænke nærmere over meningen med det – andet end han syntes noget af det var klamt, fx når det indre voksede ud af skabningernes hud. Og så var han meget imponeret over, at det var dukker og kunne næsten ikke tro på, at de ikke var levende.

Folke var lidt mere optaget af det, og vi brugte tid på at tale undervejs, hvorimod Vilfred var ret hurtigt igennem udstillingen. Godt vi var to voksne 😄

Hvis du vil vide mere om udstillingen og historien/idéerne bag, kan du læse en masse om den lige her.

Det koster 125 kr. pr. voksen at komme ind og børn er gratis.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Skønt som udstillingen siger alle noget – børn som voksne 🙂 Patricia Piccinini er selv noget af det sødeste, og det syntes jeg virkelig skinner igennem. Kan anbefale den nye Louisiana udstilling med Pipilotti, den opfordrer til leg.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj til tweens og en rabatkode på 25%