Oplev Mimbo Jimbo i vinterferien

Tøj til tweens og en rabatkode på 25%

Reklame for KidsBrandStore

F og V er efterhånden ved at blive store. De er nu 9 og 11 år, og jeg kan godt mærke, at jeg har fået store børn, når det kommer til valg af tøj til dem. F er heldigvis ret taknemmelig at købe tøj til – han synes altid jeg vælger noget sejt. V er derimod sværere at finde noget til, og her skal vi altså være enige om min køb, før jeg tager ud og køber noget med hjem.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg heller ikke har haft det store overskud til at følge med i børnemoden, som jeg gjorde tidligere. Men jeg vil selvfølgelig gerne have en føling med, hvad de kan lide at tage på. Derfor har jeg været lidt ekstra opmærksom de sidste par gange jeg har hentet i frit og klub, og jeg kunne hurtigt kode mig frem til, at det sporty look nok vil falde i god smag.

Da jeg så oveni købet blev kontaktet af KidsBrandStore, nordens største webbutik med tøj og accessories til unge, omkring et samarbejde, så var det en oplagt mulighed for at se, om jeg havde ramt rigtigt. De har nemlig masser af tøj i det sporty look, blandt andet Adidas, Nike, Calvin Klein, Ralph Lauren, Hilfigher og mange flere.

Der er en masse nye forårsvarer på hylderne, blandt andet nogle fede, enkle t-shirst fra Lyle & Scott, som begge børn er ret vilde med. Det er de t-shirts med den gule ørn som logo. Jeg har købt flere af dem til både F og V. De sidder helt perfekt og kvaliteten er enormt lækker i det kraftige bomuld.

Find Lyle & Scott her og find ovenstående sweatshirt her.

Derudover har jeg købt en super cool forårsjakke til F fra Nike. Det er den, han har på på de øverste billeder. Den er allerede nu taget i brug med en strik under, og når vi rammer de varmere forårstemperaturen er den perfekt over en t-shirt. Han kan også bruge den, når han er til basket, som han spiller hver uge.

Til Vega har jeg, udover de lækre t-shirts fra Lyle & Scott, valgt en hættetrøje fra Levi’s. Hun har længe ønsket sig en hættetrøje. Både fordi den er rar at gå i, men også fordi hun hænger enormt meget ud på rideskolen, hvor det er rart med en tyk trøje under jakken, når de er meget udendørs. Her er lag på lag bare en rigtig god idé.

Hendes favorit i blandt købene er nok den blå t-shirt fra Adidas med det store logo. Den blev straks pakket i kufferten, da hun skulle på sovelegeaftale hos hendes gode veninde, Sia, som hun mødte på en rejse til Disneyland Paris for et par år siden. For at være helt ærlig, så havde jeg også lyst til at købe en magen til i min egen størrelse, men der har V nok ramt den alder, hvor det ville være mere pinligt end sejt, hvis hendes mor kom gående i det samme tøj som hende selv 😉

Rabatkode til jer

I forbindelse med mit samarbejde med KidsBrandStore har jeg fået liv at dele en rabatkode med jer på hele 25 %. Koden gælder i to uger fra i dag, og den er COPENHAGENKIDDO25

De t-shirts jeg har vist frem i indlægget i dag koster for eksempel 199 kr., så med 25% rabat kommer de ned i en rigtig fin pris, og med den gode kvalitet kommer de til at holde sig pæne længe.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oplev Mimbo Jimbo i vinterferien