Patricia Piccinini - En kærlig verden

Flotte plakater med fotokunst til vores vægge

Reklame for Foto Factory

fotokunst plakat fotofactory

Jeg har længe ledt efter plakater ud til væggene i kolonihaven, men har ikke lige fundet det helt rigtige. Nu har jeg dog fundet nogle fine plakater med fotokunst hos Foto Factory, og stemningen på billederne passer perfekt ind. Jeg har valgt plakater med små fine steder fra København.

Man kan dog få plakater med billeder fra hele Danmark, blandt andet Ærø, som er super fine. For mig var det vigtigt at kunne relatere til billederne, og da vi er kommet en del på Christiania, da vi boede lige i nærheden, og da Vega gik til ridning der, var billedet nederst i indlægget helt oplagt. Det viser nemlig et fint spot lige der.

Motiverne på plakaterne på det øverste billede minder mig meget om Nokken, hvor jeg ofte går tur. Det er dog taget andre steder i København, men stemningen på dem vækkede noget genkendeligt. Og jeg synes stilen er meget kolonihave-agtig.

 

fotokunst plakat

Jeg har planer om at lave en større billedvæv, og jeg tror de bliver fine at mine med andre typer billeder og forskellige typer rammer, så det ikke bliver for poleret.

Har I selv billeder af jeres billedevægge, som I vil dele, så er I meget velkomne til at kommentere med et link, så jeg (og andre læsere) kan blive inspireret 🙂


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Patricia Piccinini - En kærlig verden