DIY - mal et karlekammerskab og andre gamle møbler

Billig makeover af badeværelset – DIY

billig makeover af badeværelse billig makeover af badeværelse

Badeværelset i vores bornholmerhus er et levn fra 90’erne med rødligt træ og aluminiumsgreb. Altså ikke det smarteste, men stadig funktionelt og ikke højst nødvendigt at udskifte, da det på sin vis ville være spild af ressourcer.

Så vi valgte at lave en billig makeover af badeværelset, så det blev lidt mere up to date. Næste skridt bliver nok at male gulvfliserne og finde et vintage møbel og sætte en lækker vask ovenpå. Og så en messing vandhane. Men det er altså et projekt, vi udskyder et par år endnu. Det er nemlig vigtigt for os, at vi rent faktisk holder ferie, når vi er i huset og ikke ender med for store projekter. Dem havde vi nok af i kolonihaven.

Det, vi har gjort, er egentlig meget simpelt. Vi sleb kirsebærtræet og malede det med hvid træmaling. For at forskellen fra det malede træ og de hvide låger ikke skulle blive for stor, valgte vi også at gøre noget ved lågerne. Vi spartlede rillerne i skabslågerne og malede dem hvide med samme maling, som vi brugte til kirsebærtræet.

Vi skiftede grebene ud med nogle pæne og simple messinggreb, og det var egentlig det. I kan se forskellen på før og efter-billederne øverst i blogindlægget. Jeg fandt de billigste messinggreb her.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - mal et karlekammerskab og andre gamle møbler