Sprød pizzabund med fuldkornsmel og spinat

Byg en billedevæg i stuen

billedevæg skabelon

Vi har efterhånden haft de samme plakater hængende over sofaen i en årrække. Derfor var det tiltrængt med en ny billedevæg i stuen. Det er en nem måde at få frisket indretningen op, uden at skulle ud at investere alverden.

Jeg er ret vild med de mange Matisse illustrationer, som er at finde hos Desenio.  Jeg måtte begrænse mig og blot vælge et par stykker til billedevæggen, så der var lidt afveksling i udtrykket på de forskellige plakater.

Vi har valgt at lave den nye billedevæg over sofaen. De gamle illustrationer  vil jeg så bruge i en samling billeder på væggen ved spisebordet.

Mine favoritter til vores billedevæg

billedevæg skabelon billedevæg skabelon

De favoritter, som jeg har valgt til billedevæggen, er den smukke rødbrune grafiske krop på beige baggrund ved siden af den lille Matisse Nadia plakat. Den har også beige baggrund, hvilket jeg har valgt på alle illustrationer på væggen.

Nedenunder de to små illustrationer har jeg valgt Les Nymphes. I midten har jeg et stort Matisse med blade i smukke farver, der minder mig om efteråret, som vi står midt i lige nu.

De to billeder til højre er henholdsvis en udklippet kvinde på blå baggrund af Matisse og den fine plakat med tre hænder, der viser fredstegnet. Den er blevet så eftertragtet hos børnene i familien, at jeg har måtte købe en til Vega. Måske også ender jeg med at måtte afgive denne til Vilfred. Han følte sig godt og grundigt snydt over, at det kun var Vega der skulle have en. Illustrationen har den fine titel ‘ Strong together’.

Desenio har i øvrigt fået rigtig mange smukke illustrationer i deres webshop, blandt andet flere Bauhaus plakater

Skabeloner til billedevæg og byg din egen

Noget, som er virkelig virkelig smart og brugervenligt er, at du kan finde masser af inspiration til billedevægge, som andre har lavet. Finder du en, som passer lige hjem til dig, kan du faktisk klikke det hele hjem uden at skulle sidde og lede efter hvert enkelt billede, ramme og størrelse. Derudover er der skabeloner til forskellige billedevægge opdelt efter, om du søger en lille, mellem eller stor billedevæg, så du kan blive inspireret til, hvordan du kan sammensætte størrelser. Find dem nederst på denne side. Sidst men ikke mindst, kan du også bruge Desenios værktøj til at bygge din egen billedevæg. Virkelig smarte features, når man sidder hjemmefra og skal prøve at forestille sig, hvad der vil være pænt.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprød pizzabund med fuldkornsmel og spinat