Copenhagen Kiddo så dagens lys i februar 2013. På bloggen finder du tips om oplevelser og produkter til børnefamilien samt en masse vegetariske opskrifter. Der sniger sig også indhold ind om hverdagen i vores familie, som består af Thomas, mig og vores tre børn fra henholdsvis 2007, 2009 og 2015. Vi bor i en lejlighed i København, og når vi har brug for frisk luft og græs under fødderne, kører vi ud i vores kolonihave på vestegnen. Den er vi i fuld gang med at sætte i stand, så det kan du også læse en masse om her på bloggen, når kolonihavesæsonen for alvor er i gang.

Jeg blev uddannet som sygeplejerske i 2007 år, og har især arbejdet indenfor det obstetriske speciale, hvor jeg har lavet nakkefolds- og misdannelsesskanninger på et hospital i København. Nu har jeg sadlet helt og aldeles om, og har taget en kandidatuddannelse på IT Universitetet i UX- og Service Design.

Jeg bliver glad for kommentarer, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.

Hvis du har spørgsmål eller forslag til samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig på copenhagenkiddo (at) gmail.com (udskift selv @)

Du kan følge Copenhagen Kiddo på Facebook her, Bloglovin her og Instagram her.