familie

På tur til Den Blå Planet

den blå planet

I søndags skulle vi til Den Blå Planet. Vi havde håbet, at det der med timelange køer var overstået. Hypen måtte ligesom være faldet lidt. Men sikke et syn vi fik, da vi ankom efter vores lange kolde cykeltur (var der ikke nogen, der havde lovet 15 grader!!)
Vi stillede os i kø, og det var bidende koldt, og vi havde selvfølgelig ikke fået handsker med til børnene. Men de klarede det nu fint efter en minimal krise. Og vi endte med at stå i kø i en halv time, så det gik faktisk hurtigere end forventet.

Men vi hyggede os og så på flotte fisk. Børnene syntes især at tunnellen, hvor der var rokker og hammerhajer (det vidste F sjovt nok ALT om) var virkelig fascinerende. Og jeg vil sige, at det var den sjoveste attraktion, og der hvor vi fik mest tid til at gå.

Der var også et sted, hvor børnene kunne få lov at røre ved søstjerner, men det var ganske enkelt umuligt at få lov at komme til. Der var virkelig mange mennesker, og det var faktisk ærgerligt i forhold til lige præcis børnene, som havde svært ved at kommet til.

Jeg ved ikke om I andre kender det, og hvad jeres holdning er. Men jeg prøver altid at lære mine børn at vise hensyn og give plads til andre, hvis der er kø. Men den holdning er der bare mange, der ikke deler. Så det var de samme børn, der holdt pladserne i laaang tid. Virkelig ærgerligt for alle os der stod og ventede med nysgerrige børn, der også gerne ville prøve.

Men vi havde et par hyggelige timer. Dog synes jeg prisen er lidt høj i forhold til, hvor meget der er at se. Hvad siger I? Har I været på Den Blå Planet, og hvad synes I om det?

Klik her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.