Bolig,  Børn

Projekt børneværelse – deleværelse

Børneværelset så forfærdeligtud, da vi kom hjem fra påskeferie i dag. Det var et stort rod, og trægulvet var nærmest ikke synlig på grund af alt det legetøj, som lå på gulvet.

Derfor blev jeg enig med mig selv om, at gå i gang med projekt børneværelse. Børnene deler værelse, og jeg synes faktisk det er rigtig svært at gøre hyggeligt, og det er svært at dele op på en god måde. Og så har de bare SÅ mange ting, der fylder! Fx et pippitelt OG et cirkustelt. Cirkusteltet røg på loftet idag, men jeg må ikke tage Pippi-teltet :/

Jeg har så mange ønsker til fine ting, som kunne gøre deleværelset lidt hyggeligere, men lige nu er der bare andre dele af lejligheden, som skal prioriteres. 

Men jeg har prøvet at rydde lidt op og lade dem få en del af værelset som er deres egen, og nu får I resultatet 🙂 Der er intet hængt op på væggen endnu, så kom endelig med forslag!

Den store halvhøje seng har min mand selv tegnet og bygget. Jeg havde set en rigtig fin halvhøj seng i Illum, som lignede et træhus eller legehus, om man vil. Og så fortalte jeg T om ideen. Han satte sig til at tegne den, og ud af det kom der altså denne her fine legehus-seng 🙂

Projekt børneværelse
Projekt børneværelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *