Plejeprodukter til sart hud og anbefaling af online apotek

Marche Marche

Bruger I også Marche Marche? Det minder i princippet lidt om Downtown og alle siderne i den dur. Men her er det altså bare tilbud til tøjbutikker. Du køber for eksempel et værdibevis på 400 kr, og betaler kun 200 kr. for det. Det er da rigtig smart. Jeg har lige benyttet mig af tilbuddet, fordi jeg simpelthen har så mange t-shirts der er kommet huller i . Så jeg er i seriøs mangel!

Lige nu kører de med værdibeviser til ByFlou, Envii (hvor jeg da godt lige kunne bruge denne) og Pieces. Jeg købte værdibevis til ByFlou, hvor jeg synes der er flere lækre ting. Jeg havde allermest lyst til at købe den her lækre grå uldtrøje med leo print fra Zoe Karssen, men det var jo t-shirts jeg skulle have, så jeg holdt mig i skindet….(øv)

Zoe Karssen 

Men værdibeviset til Pieces frister helt sikkert også, jeg har for eksempel skrevet om  mine favoritterfra Little Pieces her. Men vi mangler vist efterhånden ikke noget i børnetøjsafdelingen 🙂

TILFØJELSE:

Man kan også få Kristina Krogs billeder på ByFlou. De koster normalt 449, men du kan så få dem til 249 kr. Ih hvis jeg havde set det, så kunne det godt være, at det var røget i kurven i stedet. Jeg synes de er så smukke hendes billeder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plejeprodukter til sart hud og anbefaling af online apotek