Shopping

Posten har været forbi igen igen

Så har posten lige været her endnu en gang. Jeg har fået de t-shirts jeg bestilte fra ByFlou med mit værdibevis, som jeg skrev om her. Jeg havde i øvrigt en rigtig god oplevelse med at handle hos ByFlou. Der var online hjælp at hente undervejs, da der sad en medarbejder klar ved chatten til at besvare spørgsmål. Og selvom jeg bestilte kl 14, så ankom pakken dagen efter til T’s arbejde.

Så har jeg også købt to skorts (Shorts/skirt) fra Ebay, a la det her fra Zara, som der har været skrevet så meget om i blogland. Jeg fik et i den smukkeste blå farve og et i sort. De kostede omkring 27 kroner stykket, så det var jo ret billigt. De kan i øvrigt fås her. Selve stoffet ser rigtig pænt ud. De havde dig ikke lige klippet trådene, men det er jo nemt lige at gøre selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *