Børn,  Opskrifter

Sundt mellemmåltid til ulvetimen og lækker aftensmad

Sundt mellemmåltid
Sundt mellemmåltid

Vi fik en stor fem kilos vandmelon med indkøbene fra Nemlig den anden dag. Jeg ville nemlig lave ispinde af vandmelon. Jeg blev egentlig inspireret af Valdemarsro, som havde lavet disse, men jeg havde ikke noget chokolade, og tænkte at jeg ville lave nogle i ispindeforme i stedet for. Så jeg blendede bare noget vandmelon og hakkede nogle vindruer. Så smed jeg vindrueskiverne i bundet af isformen og hældte det blendede vandmelon over. Det var meget nemt, og de blev godkendt af ungerne. De reddede faktisk ulvetimen, og så er de tilmed et sundt mellemmåltid.

Til aftensmad lavede vi bygotto ud fra denne opskrift. Jeg har aldrig lavet risotto med perlebyg før, men det var faktisk rigtig godt, og der var lidt mere bid i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *