Shopping

By Kier udsalg nu med 50%

Har I set, at By Kier nu har sat alle sko og sandaler ned med 50%? Jeg har taget chancen og købt sandaler til V til næste sommer. Jeg gjorde det samme sidste år, hvor vi dog havde Arauto Rap, og V’s passede heldigvis i år. F’s passede dog ikke. Men de var så meget for store, at de nok passer næste år, så det er helt perfekt!

Så nu prøver vi at se, om vi er lige så heldige med dem her. Vi fik også købt efterårssko, nemlig modellen Sally i grå, som jeg faktisk har sukket lidt efter siden kollektionen kom. Jeg kan rigtig godt lide den fine lyse grå farve. Og de kølige farver passer nu engang bare bedst til lille V.

6 kommentarer

 • Drengemor

  Jeg ELSKER bykier og bestilte i sidste uge, da de havde minus 40 % ;)Min ældste havde sko og sandaler derfra sidste år, som er købt hhv. midt på/sidst på sommeren, og de passede ham begge, da vinterstøvlerne skulle pakkes væk. De er så ved at begynde at klemme nu, så nu er der bestilt nye to numre større – så er der voksetillæg, og han kan måske passe dem i starten af næste sæson. Det var slet ikke meningen, at jeg sådan skulle købe midt i sæsonerne, men sådan er det endt, og det et da egentlig meget smart, så jeg får dem på udsalg 😉

 • Nina

  Det frister virkelig at shoppe til næste sæson – ved bare ikke om jeg “tør” .. Har du købt to numre større eller?Synes det er SÅ svært med sko til de små – S har et psr sandaler i str. 22 som passer fint og et andet par i 21 som er til den store side (fra 2 forskellige mærker)/Nina

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Jeg kan godt forstå dig.. Det er jo også lidt af et sats. Jeg har målt de indvendige mål i hendes nuværende sko, for på By Kiers hjemmeside, så der jo også mål. Og så har jeg til efterårssko valgt en størrelse (25) der er ca 1 cm større end hendes nuværende sneakers. Sandalen til næste år har jeg så taget i str. 26. Så jeg har kigget mest på mål og ikke størrelse, for By Kier er lidt store i det. I sine nuværende sandaler fra Arauto RAP bruger V nemlig 25. Men i By Kier-størrelser svarer det til str. 24 :)Sikke et langt og rodet svar jeg har givet dig. Jeg håber du kan finde hoved og hale i det 😉

 • Anita

  Uhh jeg er også en sucker for ByKier, og vi har Sally til Karla. De er så fine 🙂 Overvejer også sandaler til næste år, men jeg ved ikke om hun fortsætter sin turbovækst (bruger allerede 24 i ByKier og hun er altså kun 27mdr) Men lyder som en god ide med en størrelse større til efterårsskoene og to til sandalerne.

 • Signe / Copenhagen Kiddo

  Wow min V er 3½ og bruger også str 24 i By Kier 🙂 Men jeg tror så også hendes fødder vokser rimeligt langsomt i forhold til gennemsnittet. Men det er jo lidt af et sats at købe forud. Men jeg tænker, at hvis de slet ikke kommer til at passe, så kan de jo sælges på DBA eller TS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *