familie,  Opskrifter

Min 30 års fødseldag

Egentlig er det først på tirsdag jeg har fødselsdag, men familien var her igår, og vi var jo heldige med vejret, så vi sad i gården hele dagen. Børnene legede med sæbebobler og kæmpe badmintonspil. Det er mig med leokjolen og slidt cardigan på. Der er egentlig ikke så tit billeder af mig her på bloggen, fordi det som regel er mig selv, der står bag kameraet.

Vi spiste lækre kager, rugbrødsmuffins med chokolade og hjemmebagte boller. Og så drak vi saft og kaffe og øl. Og til aften fik vi noget så nemt som lasagne. Det var bestemt en god dag, og stille og rolig, hvilket passede mig rigtig godt.

Det var en kæmpe fordel at være ude, for så slap vi for oprydning af børneværelse bagefter 😉  Udover det, så var der bare ikke et eneste tidspunkt, hvor børnene kedede sig, hvilket vi ellers ofte oplever, når vi sidder inde i lejligheden.
Kagerne er hhv. mandelkage med friske bær og vaniliecreme. Opskriften har jeg fundet hos hende her, og jeg fik meget ros fra gæsterne. De andre børn i gården kom også forbi og snuppede resterne 🙂 Den anden lagkage er lavet cirkus ud fra denne her opskrift, og den må også have været god, for jeg nåede i hvert fald ikke selv at smage den.

Jeg fik også nogle skønne gaver, som I kan se. Bl.a. denne skønne stol. På tirsdag får jeg fra T og børnene, så jeg har lidt til gode.

Jeg håber I andre har haft en god weekend.

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *