Fokus på: Børnebøger #1

Norlie AW13 favoritter

Norlie

norlie

Jeg har lige taget et lille kig på Norlie AW13. Nøj, der er nogle fine ting imellem. Jeg er især vild med den blå termojakke fra drengekollektionen. Den ligner faktisk rigtig meget en vi allerede har. Den her er bare endnu flottere med måden den er quiltet på og det seje mærke på armen..
Fra pigekollektionen er jeg vild med det rosa sæt i midten, den gule cardigan og den gule nederdel især. Jeg glæder mig til at se det rigtigt til et af Norlies åbent hus arrangementer.

Kender I Norlie, og er det et mærke I bruger? Jeg synes det er et firma, som gør det rigtig godt. De rammer plet på trends, og så er det skønt, at de har skåret mellemleddet væk, så priserne nu er til at komme i nærheden af.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fokus på: Børnebøger #1